2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Márkás szeszes italokat és egyéb árucikket is el akart lopni

A salgótarjáni rendőrök őrizetbe vették a 39 éves mátraverebélyi nőt.

  • Márkás szeszes italokat és egyéb árucikket is el akart lopni

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság ötrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség és egyrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 39 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A nő 2021. július 6-án 13 óra 30 perc körül egy salgótarjáni üzletben a nála lévő szatyorba pakolt különböző tisztálkodási szert, és azokkal fizetés nélkül akart távozni, de a biztonsági kapu bejelzett. Még ugyanezen a napon egy országos áruházlánc egyik boltjába ment be a nő a hátizsákjába márkás szeszes italt és csokoládét pakolt, majd azzal a bejárati ajtó felé haladt, ahol a bolt dolgozója a táskája megmutatására szólította fel, ekkor a nő a helyszínről elszaladt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a mátraverebélyi lakos 2021. március 3. és június 6. közötti időben további hét esetben kísérelt meg salgótarjáni kereskedelmi egységből  eltulajdonítani különböző árucikket – édességet, cipőt, ruhaneműt, szeszes italt – összesen mintegy 240.000 forint értékben.

A nyomozók a nőt 2021. július 7-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozására.

Police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Újabb bolt lesz zárva december 24-én

Az összes magyar üzletét bezárja a Libri december 24-én. A cég ezzel akar hozzájárulni a munkatársai ünnepi kikapcsolódásához - írja a Világgazdaság.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A DK is beállt Pécs polgármestere mögé + videó

A balliberális polgármester DK-hoz való viszonyát jellemzi, hogy amikor Dobrev Klára tartott lakossági fórumot a városban, órákra megszakította az éppen zajló közgyűlést, mert feltétlenül meg akarta mutatni magát a hallgatóság soraiban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!