2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A herceg - Esterházy Pál 11:05

Belföld

Maffiabaloldal

Gajdics Ottó újságírónak a Magyar Nemzetben megjelent vezércikke.

  • Maffiabaloldal

Eurószázezrek táskákban, bőröndökben, ágyneműtartókban, lecsukott, meggyanúsított, vádalkut kötő magas rangú volt és aktív politikusok, szakszervezeti vezetők, apák és keresztapák. Akár egy megtörtént eseményeken alapuló maffiafilmben. Pedig mindez csak hevenyészett válogatás az Európai Parlament baloldalának vérlázító korrupciós botrányáról szóló hírek kulcsszavaiból. És íme a legújabb, a mikulásos boríték, amelyben lazán elfér kenőpénzként ötvenezer euró. A mi nokiásdobozunknak kifinomultabb, européer változata. A gurulós bőrönd kicsit suttyó, de a brüsszeli korrupciós botrány fő gyanúsítottjának, Antonio Panzerinek mégis van stílusa, ha számomra ellenszenves is.

Ám stílustól függetlenül döbbenetes az a gátlástalanság, amit a belga hatóságok nyomozása a szemünk elé tár. Bármilyen fájó, ki kell mondani, az Európai Parlament minden hitelét elveszítette, miután kiderült, tele van korrupciós ügyekkel. A baloldali többség jobban hasonlít egy szervezett bűnözőkből verbuválódott bandára, mint a közjóért munkálkodó felelős politikusokból álló képviselőcsoportra. Ki tud ezek után komolyan venni egyetlen határozatot, javaslatot, döntést egy olyan testület részéről, amelyik elvtelen, kilóra megvett brigantikból áll, akiket egyáltalán nem érdekel az európai emberek véleménye, akarata, csak az, ki ad több pénzt szavazataikért cserébe?

Ne feledjük el azt sem, hogy ennek a bűnbandának több tagja előszeretettel vett részt hazánk lejáratásában. Dagadó erekkel a nyakukon fröcsögték tele többször a nemzetközi közvéleményt azokkal a nyilvánvaló hazugságokkal, sunyi csúsztatásokkal, amelyeknek köszönhe­tően ma ott tartunk, hogy visszatartják a nekünk járó pénzeket. A legcinikusabb eleme ennek a rágalomhadjáratnak, hogy éppen ezek a korrupt gazemberek papolnak rendszerszintű korrupcióról Magyarországot illetően, ők vádolják a kormányt, hogy átláthatatlan módon kezeli az uniós forrásokat, veszélyeztetve ezzel a közös költségvetés érdekeit.

És nem szakad rájuk az ég. De nem kisebb a felelőssége a velünk élő dollárbaloldalnak sem, amelyik ezer szállal kötődik a lebukott elvtársaihoz. Teljesen egyértelműen kiolvasható a vádaskodások tartalmi elemeiből, hogy azokat a magyar balliberális ellenzék diktálta, és képviselői kéjjel vettek részt minden brüsszeli akcióban hazánk ellen. Közben sunyin lapulnak, és várják, mi derül ki róluk abból a jelentésből, amelynek titkosítását feloldották, és talán közelebb visz annak megértéséhez, hogyan próbálták külföldről kapott dollármilliók segítségével megbuktatni a nemzeti kormányt. Nehéz nem észrevenni a hasonlóságot a lefizetett európai képviselők és az önmagukat és hazájukat eladó magyar baloldal lelki alkata és testtartása között.

Miközben a járványok, háborúk és válságok korát éljük, számtalan veszély leselkedik az emberekre, ezt a velejéig romlott bagázst semmi más nem érdekli, mint saját zsebének kitömése. Közben pedig moralizál, széplelkűsködik, jóemberkedik, és jó bolsevik szokás szerint ellenfelét vádolja mindazzal, amit maga követ el.

Eddig sem volt kétségük a nemzeti érzelmű, józan gondolkodású embereknek afelől, hogy a kényszeres újítás és túlmozgásos társadalomátalakítás kórságában szenvedő, a múltat eltörölni akaró baloldalra nem szabad rábízni a sorsunkat. Mára azonban nyilvánvalóvá vált, hogy miután eladták a lelküket, a becsületüket, eladják a hazájukat, eladják Európát, százmilliók életét dobják oda olyan globalista érdekköröknek, amelyeket semmi más nem érdekel, csak a dinamikusan növekvő profit. Ha nem állunk ellen nekik, hamarosan annyit sem fog érni az életünk, mint a mikulásos borítékba dugott aprópénz infláció idején.

Gajdics Ottó

Magyar Nemzet

Borítókép: Pier Antonio Panzeri (Getty Images)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napindító - Minden várakozást felülmúltak a turizmus 2022. évi eredményei

Napindító - Minden várakozást felülmúltak a turizmus 2022. évi eredményei

Minden várakozást felülmúlt 2022-ben a magyar turizmus teljesítménye; az ágazat továbbra is emelkedő pályán mozog, így a szektor teljesítménye idén meghaladhatja a 2019-es rekordévben elért eredményeket. A HírTV stúdiójában Jakab Zsófia, az MTÜ marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Napindító - Haderőreform és innováció

Napindító - Haderőreform és innováció

A Zrínyi Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program a Magyar Honvédség haderőfejlesztési programja, amely azt tűzi ki célul, hogy a Honvédség a régió egyik legkorszerűbb hadereje legyen 2026-ra. Vendégünk volt Porkoláb Imre dandártábornok.
Az időjárásról mindenkinek

Az időjárásról mindenkinek

Alapvetően napos, de hideg idő várható, csapadékra nem kell számítani. A csúcshőmérséklet mínusz 3 és plusz 2 fok között valószínű. További részletek kollégánktól, Solti Szabinától.
Szavazás

Szavazás

Viccelt Gyurcsány Ferenc vasárnap, hogy a Fidesz-szavazók szégyelljék magukat?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!