2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Kocsis Máté: Kizárólag Brüsszel a hibás azért, hogy Európában nincs elég oltóanyag

Kizárólag Brüsszel a hibás azért, hogy Európában nincs elég oltóanyag – ezt írta a Fidesz frakcióvezetője Dobrev Klárának üzenve, a Facebook-oldalán. Kocsis Máté kiemelte: ha a tagállamok maguk szerezhették volna be a vakcinákat, akkor olyan sikeresek lehetnének a védekezésben, mint Nagy-Britannia vagy Izrael. Dobrev Klára, a DK EP-képviselője hazugsággal vádolta meg Orbán Viktort miután a miniszterelnök azt mondta, hogy az EU hibázott, amikor nem engedte, hogy a tagországok saját maguk szerezzék be az oltóanyagot.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!