2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Belföld

Kétségbeesetten várják Donáth visszatérését a Momentumban

Kétségbeesetten várják Donáth Anna visszatérését a Momentumban - erről ír a Magyar Nemzet. A lap forrásai szerint azért siettetnék a szülési szabadságon lévő Donáth újbóli aktív szerepvállalását, mert a pártban is úgy látják, ő maradt az egyetlen karakteres politikusuk. Alig egy hónap alatt öt politikus hagyta el a Momentumot és lépett át a Demokratikus Koalícióba.

  • Kétségbeesetten várják Donáth visszatérését a Momentumban

Legyünk közvetlen kapcsolatban! – ezzel a címmel kezdett intenzív ünnepi Facebook-kampányba Donáth Anna - szúrta ki a Magyar Nemzet.

A Momentum jelenleg éppen kismama EP-képviselője az azóta eltávolított posztjában azt írta:

Nem volt könnyű eljutnom hozzád, és tartok tőle, hogy ha most továbbmész, talán sosem találkozunk újra.

Hozzátette:

visszatérek a politikába, mert fontos feladatunk van.

A Magyar Nemzet forrásai szerint siettetnék is a Momentumban Donáth visszatérését, mert ahogy fogalmaznak: ő maradt az egyetlen karakteres politikus a pártban.

A Momentumból alig egy hónap alatt öt oszlopos politikus igazolt Gyurcsány Ferencékhez. Köztük a korábbi elnökségi tag, Buzinkay György, aki eddig még Donáth Annáékért dolgozott.

Szintén DK-t választotta a Momentum kecskeméti önkormányzati képviselője Bodrozsán Alexandra is.

Déri Tibor Újpest polgármestere szintén kilépett a Momentumból, ő a fővárosi közgyűlésben ugyancsak a DK frakcióját erősíti. Gyurcsányékhoz pártol még Juhász Béla sződligeti polgármester, illetve Székely Dániel Bács-Kiskun megyei önkormányzati képviselő.

A párt helyzetét és megítélését pedig tovább rontja, hogy Fekete-Győr András, Orosz Anna, Hajnal Miklós és Tóth Endre mentelmi jogát is felfüggesztette az Országgyűlés.

Nem csak a Momentumból, hanem az MSZP-ből is sorra szipkázza át tucatjával a DK a politikusokat. Többek között Gyurcsányékat választotta a szocialisták volt elnöke, Molnár Gyula, Szakács László korábbi országgyűlési képviselő, Szaniszló Sándor, 18. kerületi és Kiss László óbudai polgármester is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!