2020. június 3.,
szerda, Klotild napja

Ismét lopott képpel kampányol Kálmán Olga

Hír TV

2019. szeptember 20., péntek 13:54

Ismét lopott képpel kampányol Kálmán Olga. Most Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti programbemutatóját hirdető plakáton szerepel jogtalanul a Hír Televízó Kálmán Olgát ábrázoló felvétele.

Nem ez az első eset, hogy Kálmán Olga engedély nélkül használja a fotót. Főpolgármester-jelölti kampányában többször használta nemcsak a Hír TV, hanem az ATV fotóit is, de engedélyt egyszer sem kért.

Kálmán Olga és Karácsony Gergely csütörtök este egy videóüzenetben jelentette be, hogy vasárnap közös programbemutató lesz Budapest megváltoztatása érdekében A DK volt főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán megtekinthető videóból az is kiderül: a „Budapest mindenkié” program arról szól, hogyan lesz a város mindenki közös otthona, „nem pedig csak a Fideszé, a hatalmasságoké és az ingatlanbefektetőké”.

Mint ismert: Gyurcsányék titkos nagyágyúként vetették be a főpolgármesteri előválasztáson az egykori televíziós műsorvezetőt, Kálmán Olgát, akinek indítása még Karácsony Gergely számára is meglepetés volt. Akkor a zuglói polgármester azt nyilatkozta, nem haragszik Gyurcsányékra, de nem ezt várta tőlük. Az ellenzéki előválasztáson Kálmán Olga végül alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben, az eredményhirdetésre pedig el sem ment – a DK sajtó szóvivője szerint azért, mert nem volt megfelelő ruhája. Ezután eltűnt a nyilvánosság elől, bár azt ígérte, hogy támogatni fogja Karácsony Gergely kampányát.

Hír TV - PestiSrácok