2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Ismét lopott képpel kampányol Kálmán Olga

Ismét lopott képpel kampányol Kálmán Olga. Most Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti programbemutatóját hirdető plakáton szerepel jogtalanul a Hír Televízó Kálmán Olgát ábrázoló felvétele.

  • Ismét lopott képpel kampányol Kálmán Olga

Nem ez az első eset, hogy Kálmán Olga engedély nélkül használja a fotót. Főpolgármester-jelölti kampányában többször használta nemcsak a Hír TV, hanem az ATV fotóit is, de engedélyt egyszer sem kért.

Kálmán Olga és Karácsony Gergely csütörtök este egy videóüzenetben jelentette be, hogy vasárnap közös programbemutató lesz Budapest megváltoztatása érdekében A DK volt főpolgármester-jelöltje közösségi oldalán megtekinthető videóból az is kiderül: a „Budapest mindenkié” program arról szól, hogyan lesz a város mindenki közös otthona, „nem pedig csak a Fideszé, a hatalmasságoké és az ingatlanbefektetőké”.

Mint ismert: Gyurcsányék titkos nagyágyúként vetették be a főpolgármesteri előválasztáson az egykori televíziós műsorvezetőt, Kálmán Olgát, akinek indítása még Karácsony Gergely számára is meglepetés volt. Akkor a zuglói polgármester azt nyilatkozta, nem haragszik Gyurcsányékra, de nem ezt várta tőlük. Az ellenzéki előválasztáson Kálmán Olga végül alulmaradt Karácsony Gergellyel szemben, az eredményhirdetésre pedig el sem ment – a DK sajtó szóvivője szerint azért, mert nem volt megfelelő ruhája. Ezután eltűnt a nyilvánosság elől, bár azt ígérte, hogy támogatni fogja Karácsony Gergely kampányát.

Hír TV - PestiSrácok

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!