2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szikla - lángok ölelésében 03:00

Belföld

A Hír TV fotóit is jogtalanul használja Kálmán Olga

Nemcsak az ATV-s felvételeket, hanem a Hír TV-s fotóit is jogtalanul használja kampányában Kálmán Olga.

  • A Hír TV fotóit is jogtalanul használja Kálmán Olga

Hárította magáról a felelősséget Kálmán Olga azzal kapcsolatban, hogy jogtalanul használja kampányához az ATV és a Hír televízió fotóit. A DK főpolgármester-jelöltje szerint ezen már túlhaladt az idő, mert az ATV vezetősége és a Demokratikus Koalíció már tisztázta az ügyet. Kálmán Olga arra viszont nem reagált, hogy a Hír televízió fotóit szintén jogtalanul használja fel kampányában.

"Bármennyire is furcsa, igen, ennek a kampánynak én vagyok a középpontjában. Nyilván a saját kampányomban ki más lenne, de azért azt senki nem gondolja, hogy én vágok magamról kisfilmeket és minden szóróanyagot én készítek. Nem én az emberek között vagyok reggeltől estig, tehát most ide is konkrétan az Örs vezér térről jöttem, ahol valami eszméletlen mennyiségű ember volt még mindig, szóval ezen is túlhaladt már az idő, mert az ATV vezetősége és a Demokratikus Koalíció kommunikációs osztály ezt már tisztázta" - mondta a volt műsorvezető.

A DK főpolgármester-jelöltje több olyan képet is kirakott hivatalos facebook-oldalára, amelyek még a Hírtelevíziós időszakában készültek a Simicska-érában, a médium stúdiójában. Az ŐT népszerűsítő kisbuszon is ezek a felvételek láthatók. A képek használatáért nem kért és nem is kapott engedélyt a csatornától.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Így küldött el Bayer Zsolt „mindenkit” az anyja keservébe + videó

Mélységes felháborodását fejezte ki Bayer Zsolt a Bayer show-ban az Európai Unió Bírósága azon döntése ellen, amely szerint Magyarországnak 200 millió eurós átalányösszeget és naponta további 1 millió euró büntetést kell fizetnie az uniós menekültügyi szabályok megsértése miatt.
Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Díszőrség lesz a budai Várban + videó

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget - jelentette be a honvédelmi miniszter a Facebook-oldalára feltöltött vasárnapi videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!