2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Ismét agymosottnak nevezte a magyarokat Magyar Péter

Az orosz–ukrán háború kapcsán nyilatkozott a Tisza párt alelnöke egy lengyel lapnak, melyben szinte beismerően nyilatkozott háborúpárti eszméiről.

  • Ismét agymosottnak nevezte a magyarokat Magyar Péter

Mondatai egy láncolatba illeszkednek: szombaton ugyanis bejelentette, hogy megpróbálja elhallgattatni az Orbán-kormány háborúellenes kampányát. Tette mindezt azt követően, hogy egy sor jelöltjéről derült ki, hogy Soros György hálózatában dolgozott.

A Rzeczpospolita nevű, 2023-ban Soros Györgyék többségi tulajdonába került lap szerint Magyar Péter nem vitázik az orosz kapcsolatokról. A lapnak Magyar megállapította: „ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt”.

Idetartozik, hogy Kollár Kinga, Magyar Péter európai uniós listájának 7. helyezettje egy 2022-es Facebook-bejegyzésében azt írta:

Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat, és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemasírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!