2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

Lezárult a voksolás Borsodban – ennyien szavaztak 18 óra 30 percig

44.57 százalékos volt a részvétel a mai időközi országgyűlésiképviselő-választás 18 óra 30 percig. A Borsod megyei 6-os választókerületben azért írták ki a voksolást, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség fideszes képviselője, Koncz Ferenc. A posztért öten indulnak, köztük a Fidesz jelöltje Koncz Zsófia, az elhunyt képviselő lánya. Az ellenzék közös jelöltje pedig a jobbikos Biró László, akit korábbi antiszemita kijelentései ellenére támogatnak a baloldali pártok. A választókerület 42 településén 110 szavazókört alakítottak ki, ahol csaknem 78 ezren adhatják le szavazatukat reggel 6 és este 7 óra között.

  • Lezárult a voksolás Borsodban – ennyien szavaztak 18 óra 30 percig

Fotóhamisítással próbálja lejáratni a baloldali szivárványkoalíció a kormánypárt jelöltjét a borsodi időközi országgyűlési választáson - vette észre a Hír TV tudósítója. A lejáratási kísérlet visszhangjáról is beszámolt a HírTV tudósítója.

19 órakor lezárult a szavazás - a szavazókedv elmaradt a két évvel korábbitól - további részletek a HírTV tudósítójától, aki Szerencsről jelentkezett be.

Tarcalon várja az ellenzék a választási eredményeket

A teljes ellenzék felsorakozott Bíró László mögé, akiknek képviselőik egy tarcali étteremben várják a borsodi időközi választás eredményét. A HírTV a helyszínen van.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!