2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Belföld

Lezárult a voksolás Borsodban – ennyien szavaztak 18 óra 30 percig

44.57 százalékos volt a részvétel a mai időközi országgyűlésiképviselő-választás 18 óra 30 percig. A Borsod megyei 6-os választókerületben azért írták ki a voksolást, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség fideszes képviselője, Koncz Ferenc. A posztért öten indulnak, köztük a Fidesz jelöltje Koncz Zsófia, az elhunyt képviselő lánya. Az ellenzék közös jelöltje pedig a jobbikos Biró László, akit korábbi antiszemita kijelentései ellenére támogatnak a baloldali pártok. A választókerület 42 településén 110 szavazókört alakítottak ki, ahol csaknem 78 ezren adhatják le szavazatukat reggel 6 és este 7 óra között.

Fotóhamisítással próbálja lejáratni a baloldali szivárványkoalíció a kormánypárt jelöltjét a borsodi időközi országgyűlési választáson - vette észre a Hír TV tudósítója. A lejáratási kísérlet visszhangjáról is beszámolt a HírTV tudósítója.

19 órakor lezárult a szavazás - a szavazókedv elmaradt a két évvel korábbitól - további részletek a HírTV tudósítójától, aki Szerencsről jelentkezett be.

Tarcalon várja az ellenzék a választási eredményeket

A teljes ellenzék felsorakozott Bíró László mögé, akiknek képviselőik egy tarcali étteremben várják a borsodi időközi választás eredményét. A HírTV a helyszínen van.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!