2021. 09. 24. Péntek Gellért, Mercédesz napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Csörte - A nap vitája 05:00

Belföld

Hamis fotóval próbálta az ellenzék lejáratni Koncz Zsófiát

Fotóhamisítással próbálta lejáratni a baloldali szivárványkoalíció a kormánypárt jelöltjét a borsodi időközi országgyűlési választáson - vette észre a Hír TV tudósítója.

A koronavírus miatt szigorú óvintézkedések mellett kezdték el az időközi országgyűlési képviselőválasztást Szerencsen, már a szavazóhelyiségek bejáratánál fertőtlenítették az oda érkezők kezét, akik csak maszkban léphettek be a terembe, és ott is egymástól két méter távolságot kellett tartaniuk.

A szavazást reggel hatkor kezdték a borsodi 6-os számú választókörzetben. A választókerület 42 településén 110 szavazókört alakítottak ki, ahol csaknem 78 ezren adhatják le szavazatukat reggel 6 és este 7 óra között.

Reggel 9 órakor adta le szavazatát a kormánypárt jelöltje, Koncz Zsófia. Nem sokkal később az összellenzék jelöltje, a Budapestnek Judapestnek és a zsidó turistákat tetűcsuszdásoknak nevező Bíró László kitett egy videót közösségi oldalára. Ebből kiderül ő is leadta voksát.

Rajtuk kívül még három független jelölt is megméretteti magát.

Mezőzomborban Fekete Győr András is beült a szavazatszámláló bizottságba. A Momentum elnöke már reggel a választók buszoztatását vizionálta.

De nem csak a választást, a Fidesz jelöltjét is megpróbálták lejáratni - fedezte fel a Hír TV.

Az ellenzékhez köthető "Kalandvágyból Itthon Maradottak" Facebook-csoport egy olyan fotót töltött fel az oldalára, amelyen egy zsák krumplira a fideszes jelölt, Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a kormánypártok osztogatnák a csomagot a szavazatokért. A valóság azonban az, hogy az ellenzéki aktivisták állították össze ezt a zsákot még tegnap a szerencsi piacon. A fotót pedig az erről szóló Hír TV-s tudósításból vágták ki.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Adatgyűjtésre is használhatja az ellenzék az előválasztást

Akár büntetőjogi és hatósági következménye is lehet annak, ha az előválasztás adatkezelője nem tartja be a szabályokat - hangsúlyozta az Adatvédelmi Hatóság elnöke a Hír TV Napi Aktuális című műsorában. 2021. szeptember 23.

Halálos lakástűz Nagyatád külterületén

A nyolcvan négyzetméteres régi ház teljes terjedelmében égett. 2021. szeptember 23.

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!