2023. 09. 21. Csütörtök Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Hamis fotóval próbálta az ellenzék lejáratni Koncz Zsófiát

Fotóhamisítással próbálta lejáratni a baloldali szivárványkoalíció a kormánypárt jelöltjét a borsodi időközi országgyűlési választáson - vette észre a Hír TV tudósítója.

  • Hamis fotóval próbálta az ellenzék lejáratni Koncz Zsófiát

A koronavírus miatt szigorú óvintézkedések mellett kezdték el az időközi országgyűlési képviselőválasztást Szerencsen, már a szavazóhelyiségek bejáratánál fertőtlenítették az oda érkezők kezét, akik csak maszkban léphettek be a terembe, és ott is egymástól két méter távolságot kellett tartaniuk.

A szavazást reggel hatkor kezdték a borsodi 6-os számú választókörzetben. A választókerület 42 településén 110 szavazókört alakítottak ki, ahol csaknem 78 ezren adhatják le szavazatukat reggel 6 és este 7 óra között.

Reggel 9 órakor adta le szavazatát a kormánypárt jelöltje, Koncz Zsófia. Nem sokkal később az összellenzék jelöltje, a Budapestnek Judapestnek és a zsidó turistákat tetűcsuszdásoknak nevező Bíró László kitett egy videót közösségi oldalára. Ebből kiderül ő is leadta voksát.

Rajtuk kívül még három független jelölt is megméretteti magát.

Mezőzomborban Fekete Győr András is beült a szavazatszámláló bizottságba. A Momentum elnöke már reggel a választók buszoztatását vizionálta.

De nem csak a választást, a Fidesz jelöltjét is megpróbálták lejáratni - fedezte fel a Hír TV.

Az ellenzékhez köthető "Kalandvágyból Itthon Maradottak" Facebook-csoport egy olyan fotót töltött fel az oldalára, amelyen egy zsák krumplira a fideszes jelölt, Koncz Zsófia nevét írták rá, mintha a kormánypártok osztogatnák a csomagot a szavazatokért. A valóság azonban az, hogy az ellenzéki aktivisták állították össze ezt a zsákot még tegnap a szerencsi piacon. A fotót pedig az erről szóló Hír TV-s tudósításból vágták ki.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Belügyminisztérium közleménye

A Belügyminisztérium közleménye

Magyarország belügyminisztere Hősi Halottá nyilvánította és soron kívül rendőr főhadnaggyá nevezte ki néhai Kónya Gábor Lajos r. törzszászlós urat, a Terrorelhárítási Központ Műveleti Igazgatóság műveleti tiszthelyettesét, aki 2023. szeptember 20-án Esztergomban, egy körözött férfi elfogására irányuló bűnügyi feladat végrehajtása közben vesztette életét, amikor a célszemély - az elsődleges adatok alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!