2021. 09. 17. Péntek Zsófia napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Hamis orvosi igazolásokat készített

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 17 éves hajmáskéri fiatalembernek az ügyében, aki ellen hamis magánokirat felhasználása miatt folyt büntetőeljárás.

Egy ösküi helyettesítő háziorvos tett feljelentést a rendőrségen a hajmáskéri lakos ellen, aki 2021. április 7-ét megelőzően egy Várpalota környéki középiskolában több alkalommal hamis orvosi igazolásokat használt fel a távollétének igazolása érdekében. Az orvos a nyomozás során elmondta, hogy az okiraton szereplő időpontokban nála betegellátás céljából nem jelentkezett a diák, az adatokat meghamisították. A rendőrök a 17 éves fiút hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták gyanúsítottként. A fiatalkorú személy tettét elismerte és azóta megbánta. A nyomozóknak elmondta, hogy így akarta elkerülni az ösztöndíj megvonását, valamint az igazolatlan hiányzások miatti felelősségre vonást. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Kép:Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Soros kottájából olvasott Karácsony

Papírról olvasva tartott angol nyelvű konferenciát Karácsony Gergely a budapesti CEU épületében. 2021. szeptember 17.

Orbán Viktor: Jövőre sikerülhet helyrehozni az őszödi beszéd okozta gazdasági bajokat

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának nyilatkozott. 2021. szeptember 17.

2006, Őszöd: 15 éve került nyilvánosságra Gyurcsány gyalázatos hazugságbeszéde

Miután kiszivárgott a botrányos, trágár hangfelvétel, Gyurcsány terrorral és erőszakkal akarta megtartani a hatalmát. 2021. szeptember 17.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!