2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ferencz József a második unitárius aranykor 03:00

Belföld

Gyurcsányéknak nagyon savanyú a szőlő

A Fidesz közleménye - Reagálás Vadai Ágnes (DK) közleményére.

  • Gyurcsányéknak nagyon savanyú a szőlő

Gyurcsányéknak nagyon savanyú a szőlő, ők olyan uniós megállapodásban reménykedtek, ami pénzügyileg és politikailag megbünteti Magyarországot. Gyurcsány itthon, Gyurcsányné pedig Brüsszelben meg is tett azért minden, hogy elvegyék a hazánknak járó forrásokat és megbélyegezzék Magyarországot. Ezt nem sikerült elérnünk, ezért most idegesek. Magyarország ezer milliárd forinttal több pénzt kapott a tervezettnél és ígéretet kapott a bevándorláspártiak által kiprovokált, igazságtalan 7-es cikkely szerinti eljárás megszüntetésére is. Fel vagyunk rá készülve, hogy Gyurcsányék és a baloldal ezután még agresszívabban fogja támadni Magyarországot.

Fidesz - Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Ismét figyelmeztetést adtak ki az újabb viharok előtt

Hajóvá változó buszok, vízben elakadt autók! Budapestre is lecsapott a vihar. A rövid idő alatt lezúduló nagy mennyiségű csapadék pénteken is sok munkát ad a tűzoltóknak. A katasztrófavédelmet főleg elárasztott garázsok és pincék miatt riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!