2024. 05. 10. Péntek Ármin, Pálma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Gyalázatos dolog történt Orbán Viktor szerint

Magyarországon kell lennie Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerének - szögezte le Orbán Viktor, évértékelő beszédében. A néhány nappal ezelőtt kirobban iskolai "pedofil-botrány" kapcsán a kormányfő úgy fogalmazott: A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. Az efféle dolgoknak pedig semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon, különösen az iskolákban.

  • Gyalázatos dolog történt Orbán Viktor szerint

Néhány napja robbant ki a botrány: az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógiai asszisztensével kapcsolatban. B. Zsolt számtalan botrányos videót töltött fel közösségi oldalán, amelyben fiatalkorú fiúkkal folytatott homoszexuális kalandjairól és intim együttléteiről számol be, részletesen.

A 39 éves férfi munkaviszonyát a botrányt követően az iskola megszüntette, a rendőrség pedig büntetőeljárást indított, miután a Nemzeti Nyomozó Iroda házkutatást tartott lakásán. Onnan több adathordozót, mobiltelefont és számítógépet is lefoglaltak. A gyanú gyermekpornográfia - közölte a rendőrség.

A jogviszony megszüntetésének indoka: a közalkalmazott által tanúsított magatartással összefüggő ok volt - több nap hallgatás után a Krúdy Gyula Általános Iskola vezetése levélben tájékoztatta a szülőket. A HírTV birtokába került levél szerint az első hivatalos írásbeli bejelentést követően az érintett pedagógiai asszisztens iskolán kívüli magatartásáról az intézmény vizsgálatot kezdett, ez idő alatt B. Zsolt nem végezhetett munkát az iskolában.

A pedofíliára nincs bocsánat. A gyerek szent és sérthetetlen. A felnőtteknek meg az a dolguk, hogy a gyerekeket bármi áron megvédjék

- reagált az ügyre Orbán Viktor az évértékelőjén. A miniszterelnök szerint gyalázatos dolog történt, az efféle dolgoknak pedig semmi keresnivalójuk nincs Magyarországon, különösen az iskolákban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Magyar Péter tovább fokozza + videó

Nem blokkolták az internetet Magyar Péter rendezvényén - közölte a rendőrség. Azt is hozzátették: a politikus által közzétett fotókon nem egy internet korlátozására alkalmas eszköz látható, hanem egy szolgálati rádiókészülék.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!