2021. 10. 21. Csütörtök Orsolya napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Fegyvert szorítottak Fekete Dávid fejéhez - egy drogdílert is átvert az énekes 120 millióval!

Az énekes az életét kockáztatta, amikor 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert. A most is rácsok mögött ülő egykori megasztáros egy, szintén a börtönbüntetését töltő, kábítószeres ügylet miatt elítélt férfit vert át.

Még 2018-ban történt, hogy a telephelyén egyik pillanatról a másikra annyi autó lett, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni. Kiderült, hogy 120 millió forintot kért egy olyan férfitól, aki úgy tudom, jelenleg is börtönben van, drogkereskedelem miatt ítélték el. Ismert név az éjszakában, Felvidéken és határközeli magyar városban is volt szórakozóhelye – árulta el a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor. 

A pénzt az énekes autókra költötte, ám a kölcsön kölcsön maradt, azaz a pénz nem került visszafizetésre. Több károsultjának is az a véleménye, hogy Fekete bűnözőkkel is üzletelt, bűnszervezethez is lehetett köze, ha valóban nagypályás gazfickókkal húzott ujjat, könnyen pórul járhat. A drogbizniszben utazó bűnözőket megrövidíteni, ráadásul ekkora összeggel, az akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet. Talán nem véletlen, hogy több károsult is beszámolt arról, Fekete panaszkodott, hogy veszélyes fenyegetéseket kapott. Egyikük korábban arról beszélt, hogy Dávidot fényes nappal kapták el, zsákot húztak a fejére, majd elvitték egy erdőbe, hogy így ijesszenek rá. 

– Alaposan megütheti a bokáját, akár a börtönben is. Nem egy helyen ülnek ugyan a dílerrel, de bizonyos kapcsolatok messzire elérhetnek. Dávid hozzá van már szokva a fenyegetésekhez, évek óta rettegésben élt. Lehet, hogy sajnáltatni akarta magát, de olyanról mesélt, amikor macsétával fenyegették a hitelezői. Sőt, elmondása szerint Budapesten pisztolyt szegeztek a fejéhez, ám idővel már azzal kérkedett, neki is van fegyvere. Az pedig szinte mindennapos volt, hogy kilátásba helyezték, ha nem fizet, alaposan ellátják a baját – mesélte a vérfagyasztó részleteket az informátor.

Az informátor szerint Dávid több tucat embernek tartozott, ide-oda tologatta a pénzeket, de volt 3-4 ember, akinek nem  mert adósa maradni.

– Tudta, hogy kitől kell a legjobban tartania. Ketten ezek közül győriek, az egyik autókereskedő, de egy budapesti és egy kaposvári személytől is úgy félt, mint a tűztől, őket mindig kifizette – tette hozzá informátorunk, aki úgy véli bár nyugodt a rács mögött sem lehet, ám elfordulhat, hogy Fekete Dávid az előzetes letartóztatásban nagyobb biztonságban van, mintha szabadlábon lenne.

A héten döntenek az énekes sorsáról

Fekete Dávidot a szökés és a bűnismétlés veszélye miatt május 6-án 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba, a győri ügyészség 100 milliós csalással és sikkasztással gyanúsítja az egykori megasztáros énekest. A 30 nap hamarosan lejár, érdeklődésünkre a győri bíróságon elárulták, a letartóztatás meghosszabbításáról tárgyalás nélkül, a rendelkezésre álló iratok alapján döntenek hamarosan.

 

forrás: Blikk / HírT

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Gulyás Gergely: Rezsidrágulást hozhat a baloldali kormányzás

Ugyanazok, akik 2002-2010 között az országot tönkretették, most ismét szeretnének visszatérni a hatalomba - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. 2021. október 21.

Békemenet és Orbán Viktor ünnepi beszéde – élőben a HírTV műsorán

Október 23-án, szombaton a Békemenet minden mozzanatát élőben követhetik a HírTV-n és online felületeinken, a Facebookon és a YouTube-on is. 2021. október 21.

Úton Góliáthoz

Úton Góliáthoz - ezzel a címmel posztolt indulás előtt Orbán Viktor közösségi oldalán. 2021. október 21.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!