2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

Fegyvert szorítottak Fekete Dávid fejéhez - egy drogdílert is átvert az énekes 120 millióval!

Az énekes az életét kockáztatta, amikor 120 millió forinttal húzott le egy drogdílert. A most is rácsok mögött ülő egykori megasztáros egy, szintén a börtönbüntetését töltő, kábítószeres ügylet miatt elítélt férfit vert át.

  • Fegyvert szorítottak Fekete Dávid fejéhez - egy drogdílert is átvert az énekes 120 millióval!

Még 2018-ban történt, hogy a telephelyén egyik pillanatról a másikra annyi autó lett, hogy egy gombostűt sem lehetett leejteni. Kiderült, hogy 120 millió forintot kért egy olyan férfitól, aki úgy tudom, jelenleg is börtönben van, drogkereskedelem miatt ítélték el. Ismert név az éjszakában, Felvidéken és határközeli magyar városban is volt szórakozóhelye – árulta el a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor. 

A pénzt az énekes autókra költötte, ám a kölcsön kölcsön maradt, azaz a pénz nem került visszafizetésre. Több károsultjának is az a véleménye, hogy Fekete bűnözőkkel is üzletelt, bűnszervezethez is lehetett köze, ha valóban nagypályás gazfickókkal húzott ujjat, könnyen pórul járhat. A drogbizniszben utazó bűnözőket megrövidíteni, ráadásul ekkora összeggel, az akár a halálos ítélettel is egyenlő lehet. Talán nem véletlen, hogy több károsult is beszámolt arról, Fekete panaszkodott, hogy veszélyes fenyegetéseket kapott. Egyikük korábban arról beszélt, hogy Dávidot fényes nappal kapták el, zsákot húztak a fejére, majd elvitték egy erdőbe, hogy így ijesszenek rá. 

– Alaposan megütheti a bokáját, akár a börtönben is. Nem egy helyen ülnek ugyan a dílerrel, de bizonyos kapcsolatok messzire elérhetnek. Dávid hozzá van már szokva a fenyegetésekhez, évek óta rettegésben élt. Lehet, hogy sajnáltatni akarta magát, de olyanról mesélt, amikor macsétával fenyegették a hitelezői. Sőt, elmondása szerint Budapesten pisztolyt szegeztek a fejéhez, ám idővel már azzal kérkedett, neki is van fegyvere. Az pedig szinte mindennapos volt, hogy kilátásba helyezték, ha nem fizet, alaposan ellátják a baját – mesélte a vérfagyasztó részleteket az informátor.

Az informátor szerint Dávid több tucat embernek tartozott, ide-oda tologatta a pénzeket, de volt 3-4 ember, akinek nem  mert adósa maradni.

– Tudta, hogy kitől kell a legjobban tartania. Ketten ezek közül győriek, az egyik autókereskedő, de egy budapesti és egy kaposvári személytől is úgy félt, mint a tűztől, őket mindig kifizette – tette hozzá informátorunk, aki úgy véli bár nyugodt a rács mögött sem lehet, ám elfordulhat, hogy Fekete Dávid az előzetes letartóztatásban nagyobb biztonságban van, mintha szabadlábon lenne.

A héten döntenek az énekes sorsáról

Fekete Dávidot a szökés és a bűnismétlés veszélye miatt május 6-án 30 napra helyezték előzetes letartóztatásba, a győri ügyészség 100 milliós csalással és sikkasztással gyanúsítja az egykori megasztáros énekest. A 30 nap hamarosan lejár, érdeklődésünkre a győri bíróságon elárulták, a letartóztatás meghosszabbításáról tárgyalás nélkül, a rendelkezésre álló iratok alapján döntenek hamarosan.

 

forrás: Blikk / HírT

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Márki-Zay Péterre hárítanák a tiltott kampányfinanszírozás ügyét az ellenzéki pártok?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!