2022. 11. 28. Hétfő Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Elképesztő stílusban tárgyalt a kukásokkal Mártha Imre + videó

Egy videó tanúsága szerint a dolgozók felháborodottan tették szóvá Mártha Imrének, a budapesti közműholding vezérigazgatójának, hogy a milliárdos baloldali cégvezetőn látható ruha nekik többhavi bérükbe is belekerülne. A cégvezér erre reagálva megpróbálta bebizonyítani, hogy van elég pénz a szemétszállító cégben. Nem ez az első alkalom azonban, hogy Mártha Imre provokatívan viselkedik a dolgozókkal.

  • Elképesztő stílusban tárgyalt a kukásokkal Mártha Imre + videó

Mártha Imrét, a budapesti közműholding vezérigazgatóját többször is kinevették a kukások, akik felháborodottan tették szóvá, hogy a cégvezetőn látható ruha ára nekik többhavi bérükbe is belekerülne – hívta fel a figyelmet a Metropol. A milliárdos cégvezér azt próbálta bebizonyítani, hogy van elég pénz a szemétszállító cégben, amire a kukások kinevették.

A milliárdos baloldali cégvezér nem először kerül hasonló helyzetbe: korábban például a szegények munkájáról is dalolt. 

Mókázz, nevess, hogy pénzt keress 

– énekli Mártha Imre a Tanulj meg, fiacskám, komédiázni! című dalban. Zerkovitz Béla szerzeményében többek között olyan sorok vannak, hogy „Magaddal törődj csak, más senkivel!”.

A Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójának főszereplésével játszódó eredeti klip a legnépszerűbb videómegosztón régóta megnézhető. A korábbi dalválasztást az elmúlt hónapok hírei tették izgalmassá, az utóbbi időben ugyanis több információ is megjelent Mártha hihetetlen meggazdagodásáról. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Életmentő kézikönyv szülőknek

Gyermekmentő kézikönyv szülőknek

A november végén megjelenő könyv teljes bevétele a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját segíti. https://gdehu.hit.gemius.pl/hitredir/id=zaqQBKr8d5j6Yqlm89ASGOV1ze.RbQL4gV5yIUAfKhj.y7/fastid=ngumqjseoqaosjbbpkdlokwalzlg/stparam=ubiidsqtio/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://mfb.hu/kik-vagyunk/szent-marton-gyermekmento-szolgalat-s2521?utm_source=hirtv_nyito&utm_medium=PR&utm_campaign=SZM_kezikonyv_2022

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!