2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

„Életünk legszörnyűbb évén vagyunk túl”: Először beszélt fájdalmáról Kóbor János özvegye

Tavaly ilyenkor sokkolta az országot, hogy kórházba került Mecky, az Omega frontembere. Bő egy hónapra rá, Kóbor János szervezete feladta a harcot, koronavírus következtében itt hagyta családját, rajongóit. Zenei hagyatékát kollégái viszik tovább, nyomdokaiba pedig úgy tűnik, gyönyörű kislánya, a szinte már felnőtt Léna lép. A Bors derítette ki azt is először, hogy Lénácska a táncban, a zenében talált menedéket édesapja halála után. 

  • „Életünk legszörnyűbb évén vagyunk túl”: Először beszélt fájdalmáról Kóbor János özvegye

Egy nagyon-nagyon nehéz, és fájdalmas éven vagyunk túl, de örülök, hogy látom Lénácskának a  szemében újra a csillogást. Mecky is azt akarná, hogy azt csinálja, ami őt boldoggá teszi 

– mondta Kóbor-Deme Zsóka, Kóbor János özvegye a Tények stábjának. Lénácskának nagy tervei vannak a zenével, és úgy tűnik, mikrofont ragadt, és énekelni kezdett. A dolog komolysága, hogy az a személy képviseli őt ebben, aki anno az Omega nevét is fémjelezte munkásságával, menedzseri tevékenységével: Trunkos András. 

– Nem hinnék valakiben, nem állnék mögé, ha nem lenne mögötte nagy tehetség. 

Egy dolgot ezért biztosan nem fogok engedni Léncskámnak: hogy tartalom nélküli celeb legyen!

 – mondta eltökélten Trunkos, aki egyben a lány keresztapja is, és megfogadták egymásnak Mecky-vel korábban, ha bármelyikükkel történik valami, egyfajta "pótapái" lesznek egymás gyermekeinek az életében. Védik, óvják, egyengetik útjukat, és pontosan erre készül most Trunkos is. 

A 15 éves Léna számára azonban most a zenén kívül a tanulás is fontos, hiszen nagy tervei vannak a színpadon kívül is. 

– Elsőéves gimnazista vagyok Budaörsön, és nagyon szeretek ide járni. Találtam barátokat, és egy zenekart, ahol gyakorolhatok. Úgy gondolom, hogy orvos szeretnék lenni, mint a bátyám, Martin, aki fogorvos – újságolta korábban a Borsnak nagyon határozott elképzeléseit Léna. Úgy véli, hogy egy polgári foglalkozás és a művészetek bármelyike remekül megfér egymással, sőt, akár kiegészítheti egyik, a másikat.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Bors

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

Szélesvásznú történelem: Moziklip + videó

A Moziklip egy 1987-ben készült magyar zenés szkeccsfilm, amelyet Tímár Péter rendezett. A filmben 18 popzenei és újhullámos előadó mutatkozott be egy-egy klip erejéig. Vincze Lillát és a Varga Miklóst kérdeztük a Szélesvásznú történelemben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

 Menczer Tamás: önök ezt az országot egyszer már tönkretették + videó

Menczer Tamás: önök ezt az országot egyszer már tönkretették + videó

Önök ezt az országot egyszer már tönkretették - így reagált Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán Facebook-oldalán közzétett videóüzenetében arra, hogy Gyurcsány Ferenc felesége azt mondta: majd az ő kormánya visszaállítja Magyarországon a munka becsületét, majd ők tisztességes nyugdíjakat és béreket fizetnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!