2023. 06. 05. Hétfő Fatime napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Egyelőre csak két szövetséges támogatja Baranyi Krisztinát az újrázásban

Kérdéses, hogy a 9. kerületben közös nevezőre tud-e jutni a baloldal abban, hogy továbbra is Baranyi Krisztinát indítsák polgármesternek.

  • Egyelőre csak két szövetséges támogatja Baranyi Krisztinát az újrázásban

 Ferencváros polgármesterét a napokban biztosította erről az LMP és a Kétfarkú Kutya Párt, mert ahogy fogalmaztak: "Baranyi Krisztina bizonyított, legény a gáton!"

A Fidesz ferencvárosi frakció-vezetőjét nem lepte meg, hogy az ellenzéki képviselők többsége nem áll Baranyi mellé, hisz a politikus folyamatosan kihagyja szövetségeseit is a város-vezetésből.

Baranyi Krisztina hálás az LMP-nek és a Kétfarkú Kutyapártnak amiért támogatják, hogy újra indulhasson majd a polgármesteri székért. Az LMP-nek egyebek mellett azért szimpatikus Ferencváros vezetője, mert vállalja a konfliktusokat.

A többi ellenzéki párt még nem döntött arról, hogy kit indítsanak majd a 2024-es önkormányzati választásokon.

A Fidesz-KDNP helyi frakcióvezetője szerint azonban nem meglepő, hogy a DK, az MSZP és a Momentum is hallgat, a ferencvárosi polgármester ugyanis minden fontos döntésből kizárja még a baloldali szövetségeseit is.

Az üggyel kapcsolatban kerestük Baranyi Krisztinát is, de adásunk kezdéséig nem reagált megkeresésünkre.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Pedagógusnap alkalmából mindegyikük megérdemli a köszöntést, vagy csak az, aki hivatásként tekint rá?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!