2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Durvul a kampány

Durvul a kampány. Ismeretlenek alászegelték Siófok fideszes képviselő-jelöltjének autógumiját. Az Origo pedig arról ír, hogy ellenzéki aktivisták meg akarták félemlíteni a politikust. Közben a DK szerint felér egy bocsánatkéréssel az, hogy eltűnt Balla István, a Demokratikus Koalíció által is támogatott komáromi önkormányzati képviselőjelölt Facebook-posztja, amelyben birkának titulálta a Fidesz támogatóit.

  • Durvul a kampány

Aggasztó és félelmetes, ami történt - ezt írta közösségi oldalán Balogh Renáta, Siófok fideszes képviselőjelöltje. Ismeretlenek ugyanis egy fémlapra erősített szöget helyeztek az autójának gumija alá a képviselőjelölt szerint nyilvánvalóan azért, hogy a kerék az indulás után kidurranjon. A többgyermekes anyuka ijesztőnek tartja a történteket és bele sem akar gondolni, hogy mi történhetett volna, ha nagyobb sebességgel indul el és lányai is az autóban ülnek. Megjegyzi, hogy egyre durvább a kampány Siófokon.

Hiába kérdeztük az MSZP frakcióvezető-helyettesét, hogy elfogadhatónak tartja e, hogy ellenzéki aktivisták meg akarták félemlíteni a siófoki fideszes jelöltet, Harangozó Tamás hárította a kérdést.

Azért furcsa dolgokról már csak nem fogunk országos sajtótájékoztatón beszélgetni

– közölte.

Két héttel ezelőtt indult az ellenzéki pártok kampánya, de nem a siófoki az egyetlen agresszív eset.

Várnagy Emese, a Momentum székesfehérvári jelöltje közösségi oldalán azt írta

„A magyar népnél birkább nép nincs a Földön!”

Legutóbb pedig Balla István, az ellenzéki pártok által támogatott, komáromi képviselőjelölt közösségi oldalán nevezte birkának a Fidesz-szavazókat a 9000 forintos rezsiutalvány miatt.

Dobrev Klára múlt héten még azzal hárította kérdésünket, hogy nem hallotta politikustársa birkázós megjegyzését. ezért szerettük volna megkérdezni, hogy mostanra utánanézett e az említett bejegyzésnek. Most azonban kijelentette: nem válaszol az önkormányzati választásokkal kapcsolatos kérdésekre.

Helyette Gréczy Zsolt azt mondta: szerinte az, hogy Balla István letörölte birkázós bejegyzését, betudható egy bocsánatkérésnek.

Balla Istvánt az MSZP, a Jobbik és a Momentum mellett a DK is támogatja.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Célpont - A kampányidőszak legizgalmasabb jelenetei + videó

Véget ért a kampány, lezajlottak a választások. Az elemzők kielemezték az elemezni valót, szóval lassan beköszönt az úgynevezett uborkaszezon. A Célpontban most felidézzük a kampányidőszak legmeghökkentőbb, legfelháborítóbb, vagy éppen legviccesebb pillanatait.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!