2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Digitális oktatásra vált a Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnázium

24-ből 18 osztályban, összesen 40 diák fertőződött meg koronavírussal a budapesti Szent Angéla Ferences Általános Iskola és Gimnáziumban – közölte az intézmény igazgatója. A minisztérium ennek megfelelően elrendelte, hogy az egész iskola digitális munkarendben tanuljon január 14. és 21. között. A rendelet nem érinti a középiskolai írásbeli felvételit január 22-én, ugyanakkor az igazolt hiányzóknak január 27-én és február 4-én is van lehetőségük megírni a felvételit.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kattant a bilincs

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves fiút és 23 éves társát, akik a gyanú szerint egy férfit raboltak ki Nagykátán.

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!