2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Belföld

Budapestre látogat Marine Le Pen

Október 25-26-án Budapestre látogat Marine Le Pen. A francia jobboldali politikust Orbán Viktor miniszterelnök fogadja - írja diplomáciai forrásaira hivatkozva a Magyar Nemzet.

Ez lesz az első alkalom, hogy a Nemzeti Tömörülés elnökjelöltje találkozik a magyar miniszterelnökkel – erről már a France Info számolt be. A francia hírcsatorna azt is közölte, a találkozóra egy hónappal azután kerül sor, hogy Orbán Viktor fogadta Éric Zemmour francia televíziós személyiséget is. Júliusban Marine Le Pen és tizenöt másik európai pártvezető, köztük Orbán Viktor is csatlakozott Jarosław Kaczyński, a lengyel Jog és Igazságosság elnökének Európa jövőjéről szóló felhívásához. A pártvezetők a közös nyilatkozatban kiállnak az Európai Unió eszméje mellett, de elutasítják az európai szuperállamot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!