2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Bokros már nem remél semmit a baloldali kispártoktól

Vajúdásnak nevezte a baloldali összefogás önkormányzati választási megállapodását Bokros Lajos.

A Modern Magyarország Mozgalom elnöke az ATV-ben azt mondta, már nem vár el semmit a szövetségesektől, korábban azt remélte, hogy válaszolnak megkeresésükre, azonban nem kaptak a hétköznapi magatartásformák szerint elvárható választ. A volt pénzügyminiszter szerint ezért egyedül Magyar Györggyel, a civilek független jelöltjével tud elképzelni együttműködést a jövőben.

– Ha visszaemlékszik arra, hogy milyen eredménnyel zárult le az a bizonyos nagy mellényel bejelentett baloldali kormányváltó akarat, akkor azt látjuk, hogy igazából vajúdtak a hegyek és szültek egy egeret. Most a helyzet az, hogy a magyarországi önkormányzati választásokon részt vevő választópolgároknak érdemes felmutatni egy új alternatívát. Az áprilisi választásokon mindössze az állampolgárok, a választásra jogosultak 60 százaléka vett részt, tehát van 40 százalék olyan választó, aki nem talált magának hiteles alternatívát. Mi azt gondoljuk, hogy a mi programunk – a baloldaliaknak programjuk sincs, megnéztem a honlapjukon; nekünk kettő is van, mind a kettőt elhoztam – lehetőséget ad arra, hogy egy újabb színnel gazdagodjon a paletta – fogalmazott Bokros Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!