2020. szeptember 23.,
szerda, Tekla napja

Bizalmi kapcsolat lehet Hadházy és több balliberális újságíró között

2020. július 13., hétfő 16:04

Évek óta bizalmi kapcsolatban van Hadházy Ákossal az az újságíró és felesége, akiknek pontosan ugyanabban a budapesti lakásban van bejelentett vállalkozása, ahol Hadházy alapítványának postacíme is van – számolt be Híradónk.

„Valódi konzultáció” - Ezzel a felhívással gyűjti a nemzeti konzultációs kérdőíveket Hadházy Ákos és az általa létrehozott Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány.

Bár Hadházy alapítványának székhelye Szekszárdon van, a postafiókhoz tartozó cím ugyanakkor budapesti: a 7. kerületi Lövölde tér 2/a, egy földszinti lakása. Ugyanaz, ahová két vállalkozást is bejegyeztek. A nyilvános cégadatok szerint, ugyanebben a földszinti lakásban van bejelentve a 24.hu újságírójának Kovács-Angel Marianna egyéni vállalkozása és férjének vállalkozása is.

Az alapítvány és az újságíró között a kapcsolódási pont, a 24.hu munkatársának férje, Kovács Áron, aki szintén ezen a címen érhető el. Ő Hadházy Alapítványának a kurátora.

Hadházy szerdán elismerte, hogy ismeri az újságírót, de azt tagadta, hogy a konzultációs ívek gyűjtéséhez Kovács-Angel Mariannának bármilyen köze lenne. Arról viszont nem beszélt, hogy az újságíró férjének azonban van, hiszen ő a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátora.

Kovács Áron korábban közösségi oldalán több olyan fényképet is posztolt, ahol Hadházy Ákossal látható. Van olyan fénykép is, ahol Kovács azzal büszkélkedik, hogy 2013-ban már interjúzott a politikussal. Kovács Áron korábban a még Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó Magyar Nemzetnek írt.

Ebből világosan látszik, hogy Kovács és Hadházy között évek óta bizalmi kapcsolat van. Felesége Kovács-Angel Marianna több olyan Hadházy mellett érvelő cikket is írt, amelyeket a 24.hu publikált. Ezért is lehet aggályos, hogy a férfi és felesége, azaz az ellenzéki 24.hu újságírójának címe pontosan megegyezik a Hadházy féle alapítvány postacímével.

Napok óta szeretnénk megtudni a részleteket a független országgyűlési képviselőtől, aki sajátos módon bojkottálja a HírTV-t. Csak és kizárólag élő adásban lenne hajlandó válaszolni kérdéseinkre.

HírTV

KAPCSOLÓDÓ:

Hadházy Ákos hárítja a kérdéseket

Hiába tagadják: Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek

Újabb furcsaságok Hadházy alapítványa körül

Jogszabályt sérthet Hadházy Ákos

Törvényileg aggályos lehet Hadházyék akciója