2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Belföld

Hiába tagadják: Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek

Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek, hiszen alapítványát családi házába jegyeztette be. Ezt derítette ki Híradónk. Stábunk ma felkereste az alapítvány hivatalos címét, ahol Hadházy Ákosék éppen születésnapot ünnepeltek. A megadott postafiók pedig egy balliberális újságíróhoz és férjéhez köthető.

  • Hiába tagadják: Hadházy Ákos saját otthonába érkezhetnek a nemzeti konzultációs ívek

A balliberális média napok óta tagadja az összefonódást Hadházy Ákos és egy magát függetlennek nevező újságíró között. Elmagyarázzuk, hogy találtunk kapcsolatot: ha a Magyar Posta nyilvános postafiók-keresőjébe beírjuk azt a számot, ahová a politikus a nemzeti konzultációs íveket várja, a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány nevét adja ki, és egy hozzá tartozó címet házszámmal és egy lakás címével együtt. Ez a Lövölde tér 2/A földszint 2. Így jutottunk el az épületig, amelyben a szintén nyilvános cégadatok szerint, feltűnt a 24. hu újságírója, Kovács-Angel Marianna és férje Kovács Áron, akiről kiderült, hogy Hadházy alapítványának kurátora.

Kovács Áron azt állítja, hogy otthonában zavarta meg stábunk, pedig a kurátor maga adta meg vállalkozása címét a postán, saját lakását így politikai és gazdasági célokra használja. A nemzeti adatvédelmi hatóság elnöke, Péterfalvi Attila a Média1-nek erről azt nyilatkozta:

ha valakinek a lakcímén vállalkozás van bejegyezve, akkor az ingatlanról akár drónfelvétel is készíthető.

Hadházy Ákos alapítványának hivatalos bírósági adatlapja szerint a bejegyzett cím szekszárdi.

Híradónk az alapítvány székhelyét kereste fel, ott azonban Hadházy Ákost találtuk, kiderült ugyanis, hogy az alapítvány székhelyének saját családi otthonának címét adta meg.

Hadházy nem kívánt nyilatkozni, azonban telefonnal - kérésünk ellenére - rögzítette a rövid beszélgetést, amelyet később közösségi oldalán is megosztott.

A látottak alapján arra is választ vártunk volna, hogy miért saját otthonában gyűjti a konzultációs íveket. A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke szerint

felveti a személyes adattal való visszaélés gyanúját, ha az alapítvány nem tesz közzé tájékoztatót arról, hogy mi lesz a hozzájuk érkező íveken szereplő adatokkal.

Péterfalvi Attila azt is hozzátette: több beadvány is érkezett már a hatósághoz a Hadházy Ákos akciójával kapcsolatban. Egy másik ügyben már megbüntették a politikust, mert nem kezelte megfelelően az összegyűjtött adatokat, emiatt a hatóság 1 millió forintra büntette.

HírTV

KAPCSOLÓDÓ: 

Újabb furcsaságok Hadházy alapítványa körül

Jogszabályt sérthet Hadházy Ákos

Törvényileg aggályos lehet Hadházyék akciója

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Márki-Zay: tudomásul veszem, ha kiderül, hogy Korányiék hazudtak

Márki-Zay: tudomásul veszem, ha kiderül, hogy Korányiék hazudtak

„Nincs ebben semmi, felőlem simán lehet emögött a Soros. Ez nem az én dolgom, hanem az Action for Democracy-é (A4D)” – jelentette ki Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke a Mandiner azon kérdésére, miként értékeli, hogy kiderült: szinte teljes egészében Soros Györgytől származnak a baloldal kampányára külföldről érkezett milliárdok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Márki-Zay Péter hátrébb lépne Magyar Péter javára

Márki-Zay Péter hátrébb lépne Magyar Péter javára

Mindenki Magyarországa Néppárt elnökségének kell döntenie arról, hogy Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje, Magyar Péter felkerülhet-e a párt listavezetői helyére az európai parlamenti választásokon. Erről Márki-Zay Péter pártelnök beszélt a Klubrádióban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!