2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:20

Belföld

Bíróság elé idézik Gyurcsány Ferencet

Tanúként idézik bíróság elé Gyurcsány Ferencet. A DK elnökét az Egri Törvényszék hallgathatja meg áprilisban egy olyan perben, amely a helyi ellenzék és a Fidesz politikusai közt folyik.

  • Bíróság elé idézik Gyurcsány Ferencet

A pert a város polgármestere, Mirkóczki Ádám indította Oroján Sándor, az egri Fidesz frakcióvezetője ellen, aki korábban a HírTV-ben azt állította, hogy a városvezető rendszeresen egyeztet Gyurcsány Ferenccel. A polgármester szerint ez nem igaz, az állítás pedig sérti a jó hírnevét.

KAPCSOLÓDÓ: 

Nyomorultnak nevezte a Facebookon Mirkóczki Ádám a helyi közgyűlés két kormánypárti tagját

Oroján Sándor: Az egri polgármester reménytelen helyzetbe került

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!