2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Nyomorultnak nevezte a Facebookon Mirkóczki Ádám a helyi közgyűlés két kormánypárti tagját

Nyomorultnak nevezte egy Facebook posztjában Mirkóczki Ádám egri polgármester a helyi közgyűlés két kormánypárti tagját. Az érintettek értetlenül állnak az eset előtt, hiszen ilyen trágárságra az elmúlt évtizedekben nem volt példa.

  • Nyomorultnak nevezte a Facebookon Mirkóczki Ádám a helyi közgyűlés két kormánypárti tagját

Mirkóczki Ádám egri polgármesterként aktív alakítója a közbeszédnek. A helyiek szerint ezért is kifejezetten aggályos, hogy egy korábbi Facebook posztjában nyomorultnak nevezte Oroján Sándort az egri Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét és Keresztes Zoltánt, a közgyűlés egy másik kormánypárti tagját. Mirkóczkit zavarja, hogy a képviselők azt a munkát végzik amiért megválasztották őket.

hírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Karácsony Gergely szerint hadban állunk Oroszországgal. Ön háborúpártinak tartja?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!