2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Beszédet tartott Novák Katalin az Aktív Magyarország konferenciáján

  • Beszédet tartott Novák Katalin az Aktív Magyarország konferenciáján

Egészség, hazaszeretet és pénz. A három fő érv az aktív életmód mellett - mondta a családokért felelős tárca nélküli miniszter. Novák Katalin hangsúlyozta, hogy a rendszeres sportolás, és természetjárás segít egészségünk megőrzésében. Hozzátette hazánkban olyan tájakat járhatunk be, amiket külföldön akár meg is irigyelhetnének. Megtanulhatunk vágyakozni arra, ami a miénk, vagyis Magyarországra. Az aktív életmód legtöbb formája ráadásul nem is kerül sokba- tette hozzá.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!