2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

Bakondi: Migránsok milliói indulhatnak el Európába a legújabb akcióterv miatt

Az Európai Bizottság legújabb bevándorlási akcióterve miatt migránsok millió indulhatnak el a kontinensünk felé – erről beszélt a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Magyarország élőben című műsorunkban. Bakondi György elmondta: a brüsszeli politikusok csupán azért támogatják az illegális bevándorlást, mert a beérkező tömegnek szavazati jogot adnának, amivel biztosítanák a választási győzelmüket. Közben több százan tüntettek a Kanári szigeteken a migrációs nyomás miatt. A lakosok szerint felháborító, hogy az illegális bevándorlókat szállodákban helyezik el.

  • Bakondi: Migránsok milliói indulhatnak el Európába a legújabb akcióterv miatt

 

A teljes adás itt nézhető meg!

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!