2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Magyarország élőben

Bakondi György: Végigondolt politikai és ideológiai szándék áll migránsok tízmillióinak a legalizálásában

Nagyon világos és végiggondolt politikai szándék húzódik amögött, hogy 34 millió migránsnak adna az Európai Unió lakást, segélyt és szavazati jogot adni – hívta fel rá a figyelmet Bakondi György. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint egyértelmű, hogy a bevándorláspárti erőknek jelentős bázist jelentenének azok a milliók, akik szavazati jogban részesülnének.

  • Bakondi György: Végigondolt politikai és ideológiai szándék áll migránsok tízmillióinak a legalizálásában

Migrációs akciótervvel segítené több tízmillió ember beilleszkedését az Európai Bizottság. A migrációs biztos 34 millió érintettről beszélt, akiknek szavazati jogot és lakást biztosítanának. A magyar kormány szerint ez maga a Soros-terv. Egyebek között erről is kifejtette véleményét péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor miniszterelnök.

A magyar kormányt nem lepte az Európai Bizottság cselekvési terve Bakondi György közlése szerint. A tábornok elmondta, 2015-ben a migrációs válság nyomán még semmi szó nem volt arról, hogy az ide érkezők választójogot, vagy lakást kapnának, vagyis nem lehetett hallani Európa politikai térképének az átrajzolásáról.

2015-ben úgy kezdődött, hogy fiatalok jönnek, csak a szírek jönnek, akik a háború elől menekülnek, mindenkinek segítenünk kell, innen jutottunk el a kötelező betelepítési kvótáig, mostanra pedig világosan látszik, hogy mi a terv, mi volt a 2015-ben meghirdetett Soros-terv lényege és azt is látni, ez miként alakult át az Európai Unió hivatalos programtervezetévé

– mutatott rá a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György közlése szerint nagyon súlyos és nyomatékos gazdasági, politikai, valamint ideológiai háttere van az illegális migrációnak és a helyzet eljutott oda, hogy egyre több kérdésben feszegeti az unió egységét.

Földi-Kovács Andrea felvetésére, hogy a néhány hónapja bejelentett nagyobb szigor ellenére, tulajdonképpen most arról van szó, hogy 34 millió migránst gyakorlatilag legalizálják, a főtanácsadó kijelentette, nagyon hasonlót mondott Joe Biden jövendőbeli amerikai elnök, aki 12 millió illegális bevándorlónak ígért állampolgárságot.

Kétségtelen, hogy a szóban forgó 34 millió ember olyan tömeg, ami a gazdasági, a nemzetállami körülményeket döntően befolyásolhatják, a szavazati jog pedig abban a reményben kerül biztosításra, hogy aki beengedi ezt a sok embert, azokra fognak ők szavazni, tehát itt egy nagyon világos, végigondolt politikai és ideológiai szándék tapintható

– tette hozzá Bakondi György.

Teljes beszélgetés:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!