2021. január 26.,
kedd, Vanda, Paula napja

Bakondi György: Végigondolt politikai és ideológiai szándék áll migránsok tízmillióinak a legalizálásában

2020. december 4., péntek 20:10

Nagyon világos és végiggondolt politikai szándék húzódik amögött, hogy 34 millió migránsnak adna az Európai Unió lakást, segélyt és szavazati jogot adni – hívta fel rá a figyelmet Bakondi György. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint egyértelmű, hogy a bevándorláspárti erőknek jelentős bázist jelentenének azok a milliók, akik szavazati jogban részesülnének.

Migrációs akciótervvel segítené több tízmillió ember beilleszkedését az Európai Bizottság. A migrációs biztos 34 millió érintettről beszélt, akiknek szavazati jogot és lakást biztosítanának. A magyar kormány szerint ez maga a Soros-terv. Egyebek között erről is kifejtette véleményét péntek reggeli rádióinterjújában Orbán Viktor miniszterelnök.

A magyar kormányt nem lepte az Európai Bizottság cselekvési terve Bakondi György közlése szerint. A tábornok elmondta, 2015-ben a migrációs válság nyomán még semmi szó nem volt arról, hogy az ide érkezők választójogot, vagy lakást kapnának, vagyis nem lehetett hallani Európa politikai térképének az átrajzolásáról.

2015-ben úgy kezdődött, hogy fiatalok jönnek, csak a szírek jönnek, akik a háború elől menekülnek, mindenkinek segítenünk kell, innen jutottunk el a kötelező betelepítési kvótáig, mostanra pedig világosan látszik, hogy mi a terv, mi volt a 2015-ben meghirdetett Soros-terv lényege és azt is látni, ez miként alakult át az Európai Unió hivatalos programtervezetévé

– mutatott rá a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Bakondi György közlése szerint nagyon súlyos és nyomatékos gazdasági, politikai, valamint ideológiai háttere van az illegális migrációnak és a helyzet eljutott oda, hogy egyre több kérdésben feszegeti az unió egységét.

Földi-Kovács Andrea felvetésére, hogy a néhány hónapja bejelentett nagyobb szigor ellenére, tulajdonképpen most arról van szó, hogy 34 millió migránst gyakorlatilag legalizálják, a főtanácsadó kijelentette, nagyon hasonlót mondott Joe Biden jövendőbeli amerikai elnök, aki 12 millió illegális bevándorlónak ígért állampolgárságot.

Kétségtelen, hogy a szóban forgó 34 millió ember olyan tömeg, ami a gazdasági, a nemzetállami körülményeket döntően befolyásolhatják, a szavazati jog pedig abban a reményben kerül biztosításra, hogy aki beengedi ezt a sok embert, azokra fognak ők szavazni, tehát itt egy nagyon világos, végigondolt politikai és ideológiai szándék tapintható

– tette hozzá Bakondi György.

Teljes beszélgetés:

HírTV