2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:15

Belföld

Amatörizmus: még a rendszámot sem takarta ki a más cég buszaival pályázó kamucég

A CR-Facilities a BKV busztenderét elbukó cég tulajdonában levő autóbuszról készült fényképet használt fel referenciaként - erősítette meg az Informátornak a vesztes vállalat ügyvezetője. Kósa József szerint az offshore hátterű cég nem kereste meg őket azzal a szándékkal, hogy megvenné tőlük a buszokat. Az ügyben már feljelentés is történt.

  • Amatörizmus: még a rendszámot sem takarta ki a más cég buszaival pályázó kamucég

Felvételeinket bemutatjuk azokat a buszokat, amelyekkel a CR-Facilities megnyerte a BKV busztenderét. Kiderült azonban, hogy a járművek a pályázaton vesztes Truck, Trailer & Parts Kft. tulajdonában állnak. Az Informátor most azt is kiderítette, hogy az offshore hátterű vállalat a pályázatához képeket is csatolt, de ezeken is a vesztes cég buszai szerepeltek.

Stábunknak Kósa József, a Truck, Trailer & Parts Kft. ügyvezetője arról is beszélt, hogy őket nem kereste meg a CR-Facilities azzal a szándékkal, hogy megvennék tőlük a buszokat, de ha érkezne ilyen megkeresés akkor sem adnák el a járműveket.

Nincsen elég busz Budapest utcáin, a főpolgármester pedig semmit nem tesz a helyzet megoldásának érdekében. Erről már a BKK igazgatóságának kormánypárti tagja beszélt a Kossuth Rádióban. Wintermantel Zsolt emlékeztetett: Karácsony Gergely a választások előtt transzparenciát, átláthatóságot, a budapestiek bevonásával történő városvezetést ígért, ennek azonban éppen az ellenkezője történik.

A gyanús busztender körüli újabb furcsaságokkal részletesen foglalkozunk ma este 20 óra 30 perctől az Informátor című műsorunkban.

 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

Hölvényi György: Az Európai Néppárt egyre csak balra tolódik + videó

A Napi aktuális vendége volt Lampé Ágnes munkatárs Szabad Európa és Haraszti Gyula újságíró Magyar Nemzet volt, akikkel többek között ezekről a témákról beszélgetett M. Dobos Marianne műsorvezető: Magyar Péter felveszi EP-mandátumát, az RMDSZ nem támogatta a TISZA Párt felvételét a Néppártba.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!