2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Wintermantel: Főpolgármesterhez méltatlan Karácsony viselkedése

Főpolgármesterhez méltatlan Karácsony Gergely viselkedése a BKV botrányos buszbeszerzési pályázata kapcsán - jelentette ki a a Budapesti Közlekedési Központ igazgatóságának kormánypárti tagja a Kossuth Rádióban. Wintermantel Zsolt hangsúlyozta: a választások előtt transzparenciát, átláthatóságot, a budapestiek bevonásával történő városvezetést ígérő Karácsony most csak ködösít és saját magának is ellentmondó megállapításokat tesz. Hozzátette: mindeközben tombol a koronavírus, az utcákon pedig csúcsidőben nincs elég busz.

  • Wintermantel: Főpolgármesterhez méltatlan Karácsony viselkedése

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!