2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

A külföldi pénzek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek

Gulyás Gergely egyetért David Pressmann-nel, mégpedig abban, hogy a külföldről érkező források nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. A miniszer azt is megjegyezte: ha egy amerikai politikus külföldről fogadna el pénzt, akkor az Egyesült Államokban börtönbe kerülne. Gulyás Gergely arra is utalt, hogy a baloldal magyarázkodásával, csak újabb csontvázak esnek ki a szekrényből.

  • A külföldi pénzek nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek

Hosszú idő után nagyon egyetértettem az itt nálunk szolgálatot teljesítő amerikai nagykövettel, amikor azt mondta, hogy rendkívül veszélyes vád, egy külföldi országot a belpolitikába való beavatkozással vádolni - fejtette ki Gulyás Gergely a Bayer show-ban, majd hozzátette:ennél csak egy veszélyesebb dolog van, hogyha esetleg nem vesszük észre, hogy valaki durván be akar avatkozni a magyar belpolitikába, és olyan politikai erők kerülnek hatalomra, akiket megvásároltak előtte, ahogy ez történt 2022-ben is.

Több mint egy éve tart már a hazai ellenzék körüli guruló dollárok botránya.

Kiderült, hogy a főpolgármester mozgalmához mintegy 506 millió forint érkezett főként fontban, dollárban és euróban.

Karácsony Gergely vagy hallgat, vagy magyarázkodik az ügyben.

Nem csak Karácsony Gergely mozgalma volt az, ahová külföldről érkeztek támogatások. Tavaly nyáron ismerte meg az ellenzék közös miniszterelnök jelöltje, hogy százmilliókat kapott a Mindenki Magyarországa Mozgalom a 2022-es választási kampányidőszakban.

A Nemzeti Információs Központ jelentése rámutatott: egyértelműen a kampányra küldték a guruló dollárokat. A cél pedig a magyar kormány megbuktatása volt.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!