2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

A FreeSZFE visszalépése több kérdést is felvet

Több megválaszolatlan kérdés is van Niedermüller vezette VII. kerület botrányos ügyei kapcsán. Erről beszélt Bajkai István a Fidesz országgyűlési képviselője az informátornak. Mint mondta a Várkonyi Zoltán Alapítvány nyújtotta be a Damjanich utcai épületre a pályázatot, akik közösen a Freeszfe Egyesülettel akartak tevékenykedni és egyelőre csak ez utóbbi jelezte, hogy visszalép. A Várkonyi Zoltán Alapítvány nem szólalt meg az ügyben.

  • A FreeSZFE visszalépése több kérdést is felvet

A főváros VII. kerületének botrányos ügyeiről részletesebben foglalkozik a Hír Tv Informátor című oknyomozó műsora ma 20 óra 30 perctől.

KAPCSOLÓDÓ: 

Niedermüller utcára teszi a Heti TV-t

A 100 Tagú Cigányzenekarnak is mennie kell a Wesselényi utcából

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!