2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

A baloldal sokat látott sofőrjei

A minap arcát vállalva a kamerák elé lépett V. Ákos, a kispesti baloldal egykori sofőrje, és felfedte: a szocialisták korrupciógyanús ügyeiben napvilágra került hangfelvételek nem manipuláltak, emellett vallott a baloldal kétes ügyeiről és a politikusok rendszeres kábítószer-használatáról is. A történelem ezzel megismétlődött, korábban Hunvald György ügyében borított az MSZP-s politikus sofőrje, ám a leghíresebb vallomás Taxis Gyuszihoz, Kulcsár Attila fuvarosához köthető - emlékeztetett a Magyar Nemzet.

Bizalmi állás a sofőröké: tudják, hogy merre utazik az ügyfél, hallják beszélgetéseit és legtöbbször maguk is szívesen szóba elegyednek utasukkal. A titkokat megőrzik, ami alól egy kivétel van: ha fény derül a törvénytelenségekre.

Kokainpartik Kispesten

Legutóbb a Hír TV műsorában V. Ákos lépett a kamerák elé, ahol arcát vállalva elmondta: szem- és fültanúja volt azoknak a beszélgetéseknek, amelyek a kispesti hangfelvételek formájában kerültek nyilvánosságra, és

megerősítette, hogy a Magyar Nemzet és a Hír TV által közzétett részletek a valóságban is így hangzottak el.

Márpedig ez nem csekélység: az ötvenórányi hanganyagban Lackner Csaba, kispesti ex-MSZP-s önkormányzati képviselő nagyjából minden ötödik percben megemlít egy bűncselekménygyanús esetet, amelynek résztvevői között van Gajda Péter polgármester, Kránitz Krisztián, a vagyonkezelő vezetője, helyi, az önkormányzat által kinevezett hivatalnokok és a kispesti udvari beszállítók, vállalkozók.

A felvételekből egy bűnszervezet képe rajzolódik ki, amelyet a baloldal irányít Budapest XIX. kerületében

- írja a Magyar Nemzet.

V. Ákos elmondása szerint előbb együtt focizott a kispesti szocialistákkal, majd sofőrködéssel kezdett foglalkozni. Főként Lackner Csabát fuvarozta, de másokat is: jól jött egy ember, aki az átbulizott éjszakák után hazavitte a baloldali politikusokat. Mint mondta:

a kokain mellett a kispesti szocialisták másik kedvenc drogja a bogyó, vagyis az ecstasy volt.

A kábítószerezés mellett több kispesti szocialista konzumlányokkal múlatta az időt, és voltak, akik emellett szeretőket is tartottak. A korrupciógyanús ügyekben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelenleg is nyomozást folytat, amelyet lassan egy éve kezdtek el a hatóságok.

Korábban Hunvald György ügyében borított az MSZP-s politikus sofőrje, ám a leghíresebb vallomás Taxis Gyuszihoz, Kulcsár Attila fuvarosához köthető.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható

Magyar Nemzet

KAPCSOLÓDÓ: 

LMP: Kispest MSZP-s polgármestere elvesztette hitelességét

Kispest – Bordélyházba jártak Gajdáék

Bayer Zsolt: Mr. Lackner sofőrje

Dódity Gabriella: Ideje lenne eltolni a biciklit és bocsánatot kérni

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!