2021. 12. 09. Csütörtök Natália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

A baloldal sokat látott sofőrjei

A minap arcát vállalva a kamerák elé lépett V. Ákos, a kispesti baloldal egykori sofőrje, és felfedte: a szocialisták korrupciógyanús ügyeiben napvilágra került hangfelvételek nem manipuláltak, emellett vallott a baloldal kétes ügyeiről és a politikusok rendszeres kábítószer-használatáról is. A történelem ezzel megismétlődött, korábban Hunvald György ügyében borított az MSZP-s politikus sofőrje, ám a leghíresebb vallomás Taxis Gyuszihoz, Kulcsár Attila fuvarosához köthető - emlékeztetett a Magyar Nemzet.

Bizalmi állás a sofőröké: tudják, hogy merre utazik az ügyfél, hallják beszélgetéseit és legtöbbször maguk is szívesen szóba elegyednek utasukkal. A titkokat megőrzik, ami alól egy kivétel van: ha fény derül a törvénytelenségekre.

Kokainpartik Kispesten

Legutóbb a Hír TV műsorában V. Ákos lépett a kamerák elé, ahol arcát vállalva elmondta: szem- és fültanúja volt azoknak a beszélgetéseknek, amelyek a kispesti hangfelvételek formájában kerültek nyilvánosságra, és

megerősítette, hogy a Magyar Nemzet és a Hír TV által közzétett részletek a valóságban is így hangzottak el.

Márpedig ez nem csekélység: az ötvenórányi hanganyagban Lackner Csaba, kispesti ex-MSZP-s önkormányzati képviselő nagyjából minden ötödik percben megemlít egy bűncselekménygyanús esetet, amelynek résztvevői között van Gajda Péter polgármester, Kránitz Krisztián, a vagyonkezelő vezetője, helyi, az önkormányzat által kinevezett hivatalnokok és a kispesti udvari beszállítók, vállalkozók.

A felvételekből egy bűnszervezet képe rajzolódik ki, amelyet a baloldal irányít Budapest XIX. kerületében

- írja a Magyar Nemzet.

V. Ákos elmondása szerint előbb együtt focizott a kispesti szocialistákkal, majd sofőrködéssel kezdett foglalkozni. Főként Lackner Csabát fuvarozta, de másokat is: jól jött egy ember, aki az átbulizott éjszakák után hazavitte a baloldali politikusokat. Mint mondta:

a kokain mellett a kispesti szocialisták másik kedvenc drogja a bogyó, vagyis az ecstasy volt.

A kábítószerezés mellett több kispesti szocialista konzumlányokkal múlatta az időt, és voltak, akik emellett szeretőket is tartottak. A korrupciógyanús ügyekben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda jelenleg is nyomozást folytat, amelyet lassan egy éve kezdtek el a hatóságok.

Korábban Hunvald György ügyében borított az MSZP-s politikus sofőrje, ám a leghíresebb vallomás Taxis Gyuszihoz, Kulcsár Attila fuvarosához köthető.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható

Magyar Nemzet

KAPCSOLÓDÓ: 

LMP: Kispest MSZP-s polgármestere elvesztette hitelességét

Kispest – Bordélyházba jártak Gajdáék

Bayer Zsolt: Mr. Lackner sofőrje

Dódity Gabriella: Ideje lenne eltolni a biciklit és bocsánatot kérni

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!