2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Kispest – Bordélyházba jártak Gajdáék

Hiába állította korábban Kispest szocialista polgármestere, hogy nem volt már jó viszonyban Lackner Csabával és Kránitz Krisztiánnal a botrányos hangfelvételek készültekor, az Informátor stábja ugyanis megtalálta a koronatanút, Gajda Péterék sofőrjét, aki megerősítette és hitelesítette a HírTV által bemutatott korábbi felvételeket. A férfi állítása szerint az anyagok készültekor felhőtlen volt a viszony a politikusok között, Lackner Csaba kislányának megszületése után is közösen ünnepeltek.


HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bíró Attila: Elődöntőt nyerni is meg kellett tanulni

Bíró Attila szövetségi kapitány és Keszthelyi-Nagy Rita szerint is szintet lépett a magyar női vízilabda-válogatott, amely a hollandok legyőzésével bejutott a hazai rendezésű világbajnokság döntőjébe, ahol a legutóbbi három vb-n és olimpián győztes amerikaiakkal találkozik majd.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!