2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Belföld

LMP: Kispest MSZP-s polgármestere elvesztette hitelességét

A kerületi LMP szerint elvesztette hitelességét Kispest MSZP-s polgármestere, ezért le kellene mondani. A párt önkormányzati képviselője Ferenci István szerint is a botrányos felvételeken Lackner Csaba látható. Ezt egy bennfentes tanú is megerősítette oknyomozó műsorunknak. A Fidesz frakcióvezető-helyettese a parlamentben kijelentette: aggasztó, hogy ennek ellenére semmilyen következménye nincs a történteknek.

  • LMP: Kispest MSZP-s polgármestere elvesztette hitelességét

Ez nem bizonyított ez a videó. Lényegében én azt tudom elmondani, amit polgármester úr elmondott, hogy nem ismerhető fel rajta sem a személy, sem a hang

- Kunhalmi Ágnes.

 

Ez a hangfelvétel véleményünk szerint nem bizonyít semmit. Mivel nem bizonyít semmit, ezért nem is tervezünk vizsgálatot

- Karácsony Gergely. 

Így magyarázkodtak a baloldal politikusai, amikor a Hír TV egy évvel ezelőtt nyilvánosságra hozta a botrányos videót és hangfelvételt a kispesti városvezetés korrupciós ügyeiről.

Informátor című oknyomozó műsorunknak azonban most megszólalt egy bennfentes tanú, aki megerősítette a felvételek hitelességét és azok valóságtartalmát.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a bűnös fejeknek porba kell hullniuk.

Elvesztette hitelességét Kispest MSZP-s polgármestere, ezért le kellene mondania - erről már a kerület LMP-s önkormányzati képviselője beszélt híradónknak. Ferenczi István hozzátette: ha Gajda Péter lemondott volna, már rég új vezetője lenne a kerületnek.

Az Informátornak kitálaló sofőr szavait idézte a parlamentben a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Böröcz László szerint nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné Lackner Csaba nevét.

Böröcz László úgy fogalmazott: Lackner Csaba kispesti szocialista politikus anyagi helyzete szokatlan egy átlagos önkormányzati képviselőhöz képest, hiszen egy százmilliós ingatlan és több luxusóra is birtokában van. Azonban a kispesti korrupciós ügy kirobbanása óta még mindig nincs következménye a történteknek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!