2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

5kedvenc

Spigiboy: Imádom, amit csinálok, nekem a zene az életem

A Hír TV 5 kedvenc című műsorában Spigiboy, azaz Spiegelhalter László, az ismert DJ és polgármester mesél kedvenceiről.

  • Spigiboy: Imádom, amit csinálok, nekem a zene az életem

Műsorunkban megismerkedhetnek Spigiboy alias Spiegelhalter László, ismert DJ és Vácrátót polgármesterének 5 kedvencével. Miközben megismerjük kedvenceit mélyebb betekintést nyerhetünk személyéről, hogy mi motiválja az életben, milyen ember ő valójában. Az adásból kiderül miért jelentős számára az E-Klub, betekintést nyerhetünk egy disznótorba, ellátogatunk a Nemzeti Botanikus Kertbe, de találkozhatunk a Magyar Művész Válogatottal és megtudhatunk néhány részletet a Viva Comet-ről is.

Nekem a zene az életem. A fiamnak mindig azt mondom, hogy olyan foglalkozást válasszon magának, amit szeret. Kérdezte, hogy miért kell ilyen irányba menni? Mondom akkor egy percet sem fogsz dolgozni, én úgy érzem, hogy az életem során egy percet sem dolgoztam. Rengeteget dolgozom, de még sem dolgozom, mert imádom, amit csinálok. Én így vagyok a polgármesterséggel is, azt azért vállaltam mert érzem, hogy kell valamit tennem azért a közösségért, egy hivatás. Amikor hivatásként éli meg az ember az életét akkor soha nem lehet boldogtalan, nekem mindig félig tele van a pohár 

- mondta Spigiboy.

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!