2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 22:00

Vezércikk

Vezércikk – Varga Mihály: Magyarország nem fogadja el a migránskvótákat + videó

Az Európai Unió által elfogadott migrációs paktum ellentétes a magyar nemzeti érdekekkel, Magyarország azt nem kívánja végrehajtani. A hírről a Vezércikk vendégei, Gajdics Ottó, Deák Dániel, és Lentulai Krisztián is elmondták a véleményüket.

  • Vezércikk – Varga Mihály: Magyarország nem fogadja el a migránskvótákat + videó

A tartalomból:

Ordas Eszter és társai egy 2020 nyarán, menetrend szerinti hajóüzemeltetés tárgyában kiírt BKV-tendert próbáltak megcsapolni, de lebuktak. A történtek ellenére Ordas Eszter a Magyar Péter nevével fémjelzett Tisza Párt fővárosi listájának második helyére került.

A Soros-örökös posztjai szerint találkozott többek között az elnöki hivatal vezetőjével, a miniszterelnök-helyettessel, az energiaügyi miniszterrel és a védelmi miniszterrel is. 

A Wall Street Journal egy terjedelmes cikkben írt arról is, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök Európa egyik legambiciózusabb születési programját hajtotta végre. 

Több súlyos bűncselekmény is megvalósulhatott Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesteri kampányában, ezért Budai Gyula a Fidesz parlamenti képviselője feljelentést tett a Nemzeti Adó-és Vámhivatalnál a Magyar Nemzet tényfeltáró cikke alapján. 

A kormányfő Tiszaladányban folytatta kampánykörútját. A választópolgárokkal folytatott találkozóján elmondta: „Brüsszelbe háborúpárti képviselőt küldeni olyan, mint a Dunába vizet hordani: lehet, csak felesleges. 

 

Az adás vendégei:

Gajdics Ottó újságíró, 

Deák Dániel A XXI. Század Intézet vezető elemzője, a Megafon véleményvezére,

Lentulai Krisztián főmunkatárs, Mediaworks.

 

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!