2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Vezércikk

Vezércikk: Vajon ki hazudik hazánk megzsarolásának tervével kapcsolatban, Ukrajna vagy Brüsszel?

Mai Vezércikkünkben M. Kovács Róbert műsorvezető Bencsik Andrással, Filep Dáviddal és Ókovács Szilveszterrel próbált megfejteni olyan rejtélyeket, hogy vajon melyik európai országban találhatott cégeket megfélemlítő titkosrendőrséget az Európai Parlament vizsgálóbizottsága, vagy hogy ki hazudik a Magyarország megzsarolásának tervével kapcsolatban: Ukrajna-e vagy Brüsszel.

  • Vezércikk: Vajon ki hazudik hazánk megzsarolásának tervével kapcsolatban, Ukrajna vagy Brüsszel?

De a véleményműsor vendégei azon is elgondolkodtak, vajon milyen szakemberek dolgozhatnak a Karácsony Gergely-féle fővárosban, ha több százmilliónyi bírságot gyűjtöttek be szabálytalan közbeszerzési eljárások lefolytatása miatt.

A beszélgetés résztvevői voltak tehát:

  • Bencsik András, aki szerint már önmagában hazugság Békekeretnek nevezni azt a pénzügyi alapot, melyből a háborút finanszírozzák;
  • Filep Dávid, aki nem érti, hogy miért fizet a főváros az eddigieknél többet kertészeti szolgáltatásra, miközben a parkokból méhlegelők keletkeznek; és
  • Ókovács Szilveszter, aki valószínűnek tartja, hogy az önkormányzati választásra készülő ellenzéki párthalmaz tagjai egymás telefonszámát sem ismerik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Vezércikk – Országjárásra indult Orbán Viktor + videó

Országjárásra indult Orbán Viktor. Eközben Donáth Anna arra panaszkodott, hogy szerinte Magyar Péter támogatói elkezdtek fanatikusan és erőszakosan viselkedni. Holott a Momentum elnöke szerint mindannyiunk felelőssége, hogy „edukálják a követőiket". Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei: Bencsik András, Boros Bánk Levente és Móczár Gábor, kiderült esti adásunkból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!