2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Vezércikk

Vezércikk: Túltolt rémhírterjesztés a baloldalon

Amilyen hangosak voltak az ellenzékiek az akkumulátorgyárak ügyében, annyira csendben voltak, amikor kiderült, hogy igenis szükség volt a gyermekvédelmi törvényre, sőt: szükség lenne a jogszabály szigorúbb betartatására és további büntetőjogi szigorításokra is.A témáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk: Túltolt rémhírterjesztés a baloldalon

A tartalomból: 

  • SZEREPTÉVESZTÉS - Az ellenzék Ukrajna helyébe képzeli magát
  • AKKUMULÁTORGYÁRAK – Orbán szerint rémhíreket terjeszt a Párbeszéd
  • NORMALITÁS - A genderpropagandát nem lehet viccként kezelni
  • EGYHÁZFŐI VIZIT - Április végén Magyarországra látogat Ferenc pápa
  • ETIKA - A kamara megfenyegette az új ügyelethez csatlakozó orvosokat

Vendégeink: 

  • Pindroch Tamás, aki reméli, hogy a Vatikán és Magyarország együttműködése közelebb hozza a békefolyamatok elindulását.
  • Szabó László, aki helyesnek véli, hogy a parlamentben folyt le a vita az akkumulátorgyárak épüléséről és szerinte ezzel le is cseng a téma.
  • Boros Bánk Levente, aki viszont úgy gondolja, hogy az akkumulátorgyárak ügye a hatóságok dolga és nem az Országházban kell róla vitatkozni.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!