2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Vezércikk

Vezércikk: Tovább folytatódik a Tompa utcai pad körüli festésháború

Csütörtök reggel egy szivárványos padot avattak fel a Ferencvárosban, amit szombatra Fradi-ultrák zöld-fehérre festették át. Mára a pad ismét szivárványszínűvé vált, de ezt az ultrák sem hagyták szó nélkül - szerintük ez már hadüzenet. Megígérték, hogy „lesz ennek még folytatása”. A témáról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk: Tovább folytatódik a Tompa utcai pad körüli festésháború

A tartalomból: 

  • AJÁNDÉK – A Lánchíd egy darabját vitte Ukrajnába Karácsony Gergely
  • SUNYI RÓKA - Orbán Balázs szerint Hadházy Ákos egy sunyi, sompolygó róka
  • ÉRTHETETLEN– Kazettás bombákat készül adni Ukrajnának Joe Biden
  • MR. VAGY MRS.? - Biológiai férfi lett Hollandia legszebb nője
  • PADFESTÉS - Folytatódik a padfestő háború Ferencvárosban

Vendégeink: 

  • Móczár Gábor aki úgy látja, hogy Karácsony a kárpátaljai látogatással megpróbálja elterelni a figyelmet arról. hogy nagyon sok pénzzel nem tud elszámolni a választók felé
  • Dézsy Zoltán aki arra hívta fel a figyelmet, Karácsony városokat összekötő hidakról beszélt, de elegánsabb lett volna, ha magyarságot összekötő hidakról beszélt volna
  • ifj. Lomnici Zoltán aki szerint jó, hogy Karácsony bizonygatja, hogy a város vezetése felel a hidakért, de jobban tenné, ha inkább felelősségteljes döntéseket hozna

Műsorvezető: Gajdics Ottó

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

Legalább négyezer doppingtesztet végeznek az olimpia alatt

A Nemzetközi Tesztelő Ügynökség (ITA) szakemberei eddig mintegy négyezer sportolót ellenőriztek a nyári olimpiát megelőző kontrollidőszak hónapjaiban, és a párizsi ötkarikás játékok alatt hasonló mennyiségű teszt elvégzését tervezi a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) által 2018-ban életre hívott és működtetett szervezet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!