2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Vezércikk

Vezércikk – Orbán Viktor az Európai Parlament vezetőinek leváltására készül + videó

A brüsszeli NatCon második napján felszólalt Orbán Viktor, aki többek között elmondta: "Létre kell hoznunk egy konzervatív civil szövetséget azokkal, a konzervatív erőkkel, amelyek harcolni szeretnének a szabadságukért. Magyarország ehhez megfelelő hely."

  • Vezércikk – Orbán Viktor az Európai Parlament vezetőinek leváltására készül + videó

A tartalomból:

ELMONDTA - Orbán Viktor az Európai Parlament vezetőinek leváltására készül

JOGÁLLAM? - Még kritikusai is kiálltak a betiltott konzervatív konferencia mellett

CSALÁDI ÜGY - Férje cégének is juttatott a közpénzből az I. kerület polgármestere

 

Vendégeink:

Gajdics Ottó, aki primitív bunkóságnak tartja, hogy betiltanak egy konferenciát, hiszen ha ott nem mondhatja el valaki a gondolatait, hát majd elmondja máshol.

Deák Dániel, aki örül annak, hogy Karácsony Gergelynek nincsenek ilyen hatáskörei, és hogy Magyarországon bárki elmondhatja a véleményét.

és Lentulai Krisztián, aki szerint a konzervatív erők olyan szélmalomharcot vívnak az egész világon, hogy minden hazájáért felelősen dolgozó ember előtt fejet kell hajtani.

Műsorvezető. M. Kovács Róbert

A teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

Radar – Elfogták a lengyel unokázós bandát+ videó

A lengyel, a német és a magyar célkörözési egységek egyszerre csaptak le unokázós csalókra. A hazánkban tartózkodó lengyel szökevényt Budapesten fogták el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!