2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Vezércikk

Vezércikk: Nagy várakozás előzi meg az Aranybulla című sorozatot

A stúdióban Ferencz Orsolya, Ókovács Szilveszter és Békés Márton. Téma volt az uniós csúcs és a hozzá kapcsolódó események, de vendégeink beszéltek a küldetéssel érkező új amerikai nagykövetről, a tervezett fővárosi parkolózónákról és az Aranybulláról készülő tévés sorozatról is. Műsorvezető: Apáti Bence.

  • Vezércikk: Nagy várakozás előzi meg az Aranybulla című sorozatot

A tartalomból: 

  • UNIÓS CSÚCS - Nemet mondunk a további szankciókra
  • GESZTUS - Megadták az uniós tagjelölti státuszt Ukrajnának és Moldovának
  • MINIMUMADÓ - Visszakozásra szólítják fel Magyarországot
  • ARANYBULLA – Tévésorozat készül a jognyilatkozat 800. évfordulójára
  • ELÉGTÉTEL - Újabb fórumon támad a CEU

Vendégeink: 

  • Ókovács Szilveszter, aki szerint szóban is lehet olajat finomítani, elég annyi hozzá, hogy a termelő országot hirtelen demokratikussá minősítik.
  • Ferencz Orsolya, aki szerint a fővárosi parkolási zónák és díjak kiterjesztése, a tervezett formában, csak szimpla pénzbehajtás.
  • Békés Márton, aki úgy véli, hogy teljesen üres gesztuspolitikai lépés volt Ukrajna uniós tagjelölti státuszának megadása.

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!