2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Közelünkben a Kelet

Következik:

Híradó 11:55

Vezércikk

Vezércikk: Mostantól fognak igazán fájni a brüsszeli szankciók

A stúdióban ifj. Lomnici Zoltán, Fricz Tamás és Móczár Gábor, akik egyebek között beszéltek  az Európában életbe lépett olajársapkáról és ennek várható hatásairól, de Pankotai Lili és noÁr legújabb performanszáról is szó esett. Műsorvezető: Gajdics Ottó.

  • Vezércikk: Mostantól fognak igazán fájni a brüsszeli szankciók

A tartalomból: 

  • OLAJOZOTTAN? – Életbe lépett az olajszankció és az olajárplafon Európában
  • PERFORMANSZ - Tökömet bele az ideológiákba
  • ELKAPCSOLTUK – Elindult a DK TV egyetlen műsora
  • MEGHASONLÁS - Gyöngyösi Márton bocsánatot kért Ukrajnától
  • ÁTIGAZOLÁS – Korábban Hitlerhez hasonlította, most együtt politizál vele

Vendégeink: 

  • ifj. Lomnici Zoltán aki szerint a 2004-es népszavazás is a bomlasztásról szólt, és a balliberálisok azóta is folyamatosan ezt művelik
  • Fricz Tamás aki azt hangsúlyozta, hogy egy olyan történelmi bűnt követett el Gyurcsány ferenc 2004-ben, amit nehezen lehetett orvosolni 2010 után
  • Móczár Gábor, aki szerint a december 5.-i népszavazás fontos üzenete az volt a jobboldal számára, hogy a nemzet kérdésével mindennél fontosabb foglalkozni.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

Üzenetet kapott az OBH-tól a fenyegetőző Gyurcsány + videó

A Vezércikk mai adásában többi között szó volt Clark tábornok a Soros-hálózatot leleplező rejtélyes videójáról, a baloldal 860 millió forintba kerülő kéretlen sms-eiről, Gyurcsány fenyegetőzéséről és a bővítéspárti magyar EU-elnökségről.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!