2024. 10. 23. Szerda Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális extra

Következik:

Napi aktuális extra 04:20

Vezércikk

Vezércikk: miért nem tökösek?

Szó volt a DK önkormányzati képviselőjének politikai patkányozásáról, és arról is, hogy a budapesti atlétikai vb-re az is igényelt jegyet, aki korábban politikai zsarolásként a távolmaradásával fenyegetőzött.

  • Vezércikk: miért nem tökösek?

A tartalomból: 

  • A gazdasági nehézségek időszakában új kifejezéseket tanulhattunk, de az árstopot most félretehetjük, helyette az üzletek akciózási kötelezettségének időszakát éljük, amelyben mától jelentős változás lép életbe.
  • Megidézzük egy kicsit Bangóné Borbély Ildikót, aki büntetlenül lepatkányozhatott egy teljes politikai közösséget, amiatt nem kellett távoznia a közéletből, csak akkor kellett lelépnie a színről, amikor kiderült, hogy csalt az iskolai végzettségével. Vajon a korábbi MSZP-s, most DK-s önkormányzati képviselő Farkas István is megússza, hogy emberek millióit sértegette posztjában?!
  • Magyarország és az Európai Unió viszonyáról meglehetősen izgalmas dolgokat mondott az LMP egykori egyik alapítója Schiffer András a Mandinernek adott interjújában.
  • Az amerikai nagykövetség Facebook-oldalán azt írta: „Az Egyesült Államok kormánya hosszú évek alatt jelentős erőfeszítéseket tett azért, hogy elkerülje ezt a módosítást és kezelje a magyar egyszerűsített honosítási eljárásból származó, régóta fennálló biztonsági kockázatot. Ennek ellenére, a magyar kormány úgy döntött, hogy nem orvosolja a felmerült aggályokat és nem tett azért, hogy a követelményeknek minden szempontból megfeleljen.
  • Minket nem kell győzködni a sporttámogatások fontosságáról és a sport társadalmat alakító szerepéről, de a jelek szerint egyébként a baloldaliakat sem, hiszen úgy tűnik, hogy bár állandóan a Magyarországra csábított nemzetközi sporteseményeket kritizálják, azért kimaradni ők sem akarnak belőle.

Vendégeink: 

  • Boros Bánk Levente, aki szerint az, hogy az usa korlátozta a magyarok vízummentességét, nem más, mint nettó szivatás. Amerika Oroszországgal szemben Ukrajna pártján áll, és mivel hazánk ebben nem akar részt venni, politikai bosszúhadjáratot folytatnak velünk szemben.
  • Lentulai Kriasztián, aki lefidkányozni egy politikai közösséget, dehumanizáló. A közbeszéd ilyen mértékű leromlására már zéró toleranciát kell hirdetni.
  • Dézsy Zoltán, aki úgy véli, ha Brüsszel nem veszi komolyan magát, nekünk sem kell komolyan vennünk a közösséget. Ha nem adják oda a nekünk járó pénzeket, ne várjon tőlünk se befizetést.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!