2024. 07. 21. Vasárnap Dániel, Daniella napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Vezércikk

Vezércikk: Megkezdődött az önkormányzati választásokra felkészítő baloldali showműsor

Kivárásra játszanak a baloldalon a budapesti főpolgármester jelölésének kérdésében. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.

  • Vezércikk: Megkezdődött az önkormányzati választásokra felkészítő baloldali showműsor

A tartalomból: 

  • MINDENÁRON - Egymillió lőszert biztosít Ukrajnának az unió
  • AJÁNDÉK - Négy vadászrepülőt adtak a szlovákok Ukrajnának
  • NYUGDÍJ - Utcai erőszakba csaptak át a francia tüntetések

Vendégeink: 

  • Ferencz Orsolya, aki elmondani sem képes mit érzett a háborúban elhunyt gyermekét sirató kárpátaljai magyar édesanya fájdalmát látva.
  • Deák Dániel, aki szerint, ha annak a 10 százaléka történne nálunk, mint ami most Franciaország utcáin zajlik, akkor csapatokat küldenének Brüsszelből.
  • Kiszelly Zoltán, aki úgy véli, hogy a baloldal már nem annyira a jövőre esedékes önkormányzati, hanem a 2026-os országgyűlési választásra készül.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Több támadás is történt az elmúlt héten Párizsban + videó

Támadások árnyékolják be a közelgő nyári olimpia megnyitóját. Párizs már teljes készültségben van. Az elmúlt időszakban több merénylet is történt a francia fővárosban. A nehéz körülmények ellenére, azonban emberek százezrei várják az öt karikás játékokat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!