2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Vezércikk

Vezércikk: Megint gyűlnek a felhők a Magyarországnak járó uniós pénzek felett

A baloldali többségű Európai Parlament költségvetési bizottságának tagjai nem látják elégségesnek a magyar kormány intézkedéseit ahhoz, hogy sikerüljön megállapodni a magyar kormánnyal a helyreállítási pénzekről. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.

 • Vezércikk: Megint gyűlnek a felhők a Magyarországnak járó uniós pénzek felett

A tartalomból: 

 • BŰN ÉS BŰNHŐDÉS - A szankciós politika egy lépés a háború felé
 • GURULÓ DOLLÁROK – Kocsis Máté feloldatná a titkosítást
 • KATAR-ZRI - Schmidt Mária odaszólt a németeknek
 • FELHŐK – Támadják a Magyarországnak járó uniós pénzek kifizetését
 • KÖTŐDÉS - Átadták Budapest díszpolgári címeit

   

Vendégeink:

 • Ferencz Orsolya, aki úgy véli, hogy az uniós baloldali elit számára a demokrácia egyszerűen azt jelenti, hogy ők vannak hatalmon.
 • Szabó László, aki szerint a futball vb is rávilágít majd arra, hogy a meleg közösségeket csak eszközként, politikai célokra használják s mindent felül ír az anyagi érdekek.
 • L. Simon László, aki szintén kíváncsian várja, az európai kultúrnemzetek csapatainak megnyilvánulásait a katari futball világbajnokságon.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!