2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Vezércikk

Vezércikk: Márki-Zay lehazaárulózta Orbán Viktort

A Vezércikkben M. Kovács Róbert vendégeivel ifj. Lomnici Zoltánnal, Fricz Tamással és Deák Dániellel elemezte a legfrissebb híreket.

  • Vezércikk: Márki-Zay lehazaárulózta Orbán Viktort

A tartalomból: 

  • Felkészült a MOL, hogy biztosítsa az ország és a régió energiaellátását 
  • Márki-Zay újabb képtelenségei 
  • Macron tagadja a kérését

Vendégeink: 

  • Ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint az Európai Unió a mai napig egy fillérrel nem járult hozzá a magyar határvédelemhez, el sem ismeri az erőfeszítéseinket. 
  • Fricz Tamás, aki úgy gondolja, Putyin tisztában van azzal, hogy gazdaságilag jóval gyengébb a pozíciója, mint az Egyesült Államoknak vagy akár Kínának.
  • Deák Dániel, aki kijelentette, nem csak a covid, a szomszédunkban lévő háborús konfliktus is szabályosan sokkolta a magyar- és a világgazdaságot is. 

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Kezdjük el követelni Újbuda DK-s polgármesterének lemondását? + videó

Vezércikk: Kezdjük el követelni Újbuda DK-s polgármesterének lemondását? + videó

Gyurcsány Ferencnek a jelek szerint annyira nincs mit mondania, hogy a náci- és a pedofil-kártyát felváltva rántja elő. Ugyanakkor mélyen hallgat a párttársa kerületében kipattant pedofil-botrányról, ráadásul már a szövetségesei is támadják a „hányingerkeltő” narratívája miatt. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!