2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Vezércikk

Vezércikk: Márki-Zay a chatbotot kérdezte, hogy győzze le az Orbán-rendszert

Fricz Tamás, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor voltak a Vezércikk vendégei.

  • Vezércikk: Márki-Zay a chatbotot kérdezte, hogy győzze le az Orbán-rendszert

Főbb témák: 

ÉVÉRTÉKELŐ - Gyurcsány szerint a Fidesz szavazói szégyelljék magukat

TITKOS TALÁLKOZÓ - Eva Kaili is ott volt a titkos müncheni összejövetelen

TANÁCS - Márki-Zay a chatbotot kérdezte, hogy győzze le az Orbán-rendszert

Vendégeink: 

Fricz Tamás Gyurcsány Ferenc rákosista magasságokba emelkedett a beszédével, és ezzel a legrosszabb időszakot idézte fel minden józanul gondolkodó ember számára.

 Ifj. Lomnici Zoltán, aki szerint Gyurcsány valójában egy szalon-rasszista beszédet mondott, és felelős politikus helyett sokkal inkább egy szektavezér benyomását keltette.

Móczár Gábor aki úgy látja, a Dk vezére tulajdonképpen azt akarta végig érzékeltetni, hogy a DK egy gyűjtőpárt, és végül ez az egy maradhat az ellenzéki térfélen.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!