2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Vezércikk

Vezércikk: Már az ukrán propaganda is rajongja Magyar Pétert + videó

A külföldről fizetett ukrán propagandában Magyar Péter az új hős, aki szembeszáll végre Orbán Viktorral. Megállapításuk szerint nekik – Ukrajnának – jó Magyar feltűnése, mert belpolitikai gondot okoz Orbánnak, akinek így kevesebb ereje és ideje marad „geopolitikára.” A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket.

  • Vezércikk: Már az ukrán propaganda is rajongja Magyar Pétert + videó

Témáink:

  • JÓ NEKÜNK! - Már az ukrán propaganda is rajongja Magyar Pétert
  • ÜZEMANYAGÁRAK - Berendelte a Mol vezetőit a miniszter
  • ÁLLAMFŐVÁLASZTÁS - Fico szerint a Nyugat most Szlovákiát bünteti
  • KÖZÖS CÍM - Újabb gyanús összefonódás a hídpénzbotrányban
  • VISSZAVÁSÁRLÁS - Orbán Viktor fontos bejelentést tett a ferihegyi repülőtérről

Vendégeink:

  • Bencsik András, aki szerint füstöl a korrupció a hídpénzbotrány ügyben, ezért nagyon várja, hogy végre valakin kattanjon a bilincs.
  • Móczár Gábor, aki szerint nagyon fontos, hogy a kormány nem visszakozott a ferihegyi repülőtér visszavásárlásától és hamarosan létrejön az üzlet.
  • Boros Bánk Levente, akit Magyar Péterrel ellentétben a szülei gyerekként nem vittek el az SZDSZ székházába, de ő ezt egyáltalán nem bánja.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!