2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az ezüstcsapat és a '38-as világbajnoki döntő 03:00

Vezércikk

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

  • Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

L.Simon szó szerint így fogalmazott:

„Azt gondolom, hogy ki lehet ábrándulni. Abba lehet hagyni, azt mondhatja a választópolgár, hogy eddig rájuk szavaztam, de már nem tetszik a politikájuk, másra szavazok. Ez mind legitim dolog. Azt nem lehet csinálni, amit ő csinál. Tehát hogy ha az ember velejéig benne van egy rendszerben, és annak haszonélvezője, és mondjuk havonta mindenféle igazgatótanácsi tagságokból - adott esetben- többszörösét kapja, mint egy országgyűlési képviselő fizetésként, és nem mellékesen a felesége miniszterként és parlamenti képviselőként dolgozik - egyébként jól, mert Judit kiválóan dolgozott –, akkor ezt nem teheti meg. A felesége miatt, a gyerekei miatt, és egyébként saját maga miatt sem. Tehát hogy ha ő kiábrándult, és elege lett, akkor szépen menjen haza, váltson pályát, legyen civil ember, és lehetőleg fogja be a száját, mert egyébként amit most csinál, az az árulás, és Dante-tól is tudjuk, hogy a pokolnak a legmélyebb és legutolsó bugyrában vannak az árulók.”

 

Főbb témák: 

  • A V4 ÉL ÉS FONTOS - Magyarország készen áll arra, hogy folytassa az együttműködést
  • MEGLEPŐ IDŐZÍTÉS - A gyermekvédelmi törvény visszavonását sürgeti az Amnesty International
  • OKOK ÉS MAGYARÁZATOK - Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!