2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Vezércikk

Vezércikk - ilyenkor hol vagytok baloldali harcos amazonok? + videó

Feleségre kiszabott magánzárka, mindennapos megalázás, konyhakéssel fenyegetőzés, kocsi elé vetődés, kukaborogatás - íme a baloldali politikai paletta legújabb reménysége! A Varga Judit-interjúról a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

  • Vezércikk - ilyenkor hol vagytok baloldali harcos amazonok? + videó

A tartalomból: 

  • KÉSSEL A KÉZBEN – Varga Judit a volt férjéhez fűződő viszonyáról beszélt
  • VIZSGÁLAT – Feltárnák a baloldal brüsszeli akcióinak hátterét
  • HARCI KAKAS - Már Washingtonban is kiakadtak Macronra
  • HALLGAT – Hiába kérdezték Kiss Lászlót az óbudai korrupciós botrányról
  • USZÍTÁS - Kereszttel és művérrel provokált egy vegán csoport

Vendégeink: 

  • Máthé Zsuzsa, aki szerint Varga Judit őszintén beavatott bennünket a legbizalmasabb dolgaiba, ami elképesztő lelki erőre vall
  • Lentulai Krisztián, aki nem érti, hogy most hol vannak a harcos áldozatvédők, az ő hallgatásuk szerinte azt mutatja, hogy az áldozatoknak az ő szemükben igenis van színe
  • Fricz Tamás, aki szerint nem lehet és nem is szabad túllépni ezen az interjún, Varga Judit vallomásának ugyanis óriási társadalmi tanulságai vannak

Műsorvezető: M. Kovács Róbert. 

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!